Daewoo DSB-F1201ELH-VKW, aparat de aer condiționat cu control WiFi

Acest aparat de aer condiționat Daewoo DSB-F1201ELH-VKW e unul ieftin, performant și elegant. Îmi place că are un design cu afișaj electronic ascuns, adică doar pictogramele vor fi luminate, iar când aparatul nu funcționează, acestea nu sunt vizibile. Bineînțeles, nu sunt multe aparate în acest buget care oferă atâtea specificații tehnice interesante. Tehnologia a devenit una standard pe modelele mai noi și performante, dar nici nu aș recomanda un model fără aceasta.

Acest brand e destul de popular și veți observa că oferă destul de multe variante interesante. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

 

Acest model trebuie montat pe perete cum se vede în poza de sus și trebuie să aveți o priză în apropiere sau optați să prelungiți cablul de alimentare. Capacitatea de răcire e aceeași cu cea de încălzire, dar consumul e mai mic cu funcția de răcire și așa e la toate aparatele.

Tehnologia Inverter e destul de populară deoarece e prezentă chiar și pe alte tipuri de aparate, iar rolul ei e să mențină consumul constant și să mărească .

Apreciez faptul că are un număr satisfăcător de funcții: răcire, încălzire, ventilație, dezumidificare, WiFi. Dezumidificarea e foarte utilă iarna când nu prea puteți aerisii des și funcția de încălzire e și ea interesantă, dar e prezentă la mai toate aparatele. Sunt modele și mai scumpe care pot oferi funcții mai numeroase, însă care le veți folosi destul de rar.

Păreri pro și contra

Nu prea sunt motive pentru a nu-l alege, doar că trebuie să aveți un buget ceva mai mare deoarece trebuie instalat de o firmă autorizată. Alături de unitatea internă veți primi și unitatea externă care e ceva mai dificil de instalat. E destul de silențioasă dar depinde și de treapta aleasă.

Daewoo DSB-F1201ELH-VKW merită aleasă pentru un apartament mai mic sau o garsonieră. În funcție de spațiul disponibil aceasta poate fi pusă pe hol sau în cameră, dar nu prea e recomandat să o puneți în dormitor chiar și cu un filtru antibacterian. Dacă tot îl vreți pentru dormitor, ar fi bine să răciți camera înainte să vă puneți la culcare.

Te-ar mai putea interesa