Daewoo DSB-F0985ELH-VK, AC clasa A++ cu instalare inclusă

Daewoo DSB-F0985ELH-VK e un aer condiționat apărut pe piață de curând și se laudă cu cu o eficiență energetică sporită precum și cu instalare inclusă (kit-ul de instalare e pentru 3 metri).

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani priim aparatul și montaj gratuit în maxim 10 zile. De asemenea e inclus și kit instalare pentru 3 metri… după cum am zis și mai sus.


Pro

Cel mai important lucru e că instalarea e gratuită în maxim 10 zile. Instalarea e realizată de firma Depanero și e valabilă în toată țara.
Aparatul e unul care beneficiază de eficiență energetică crescută – clasa A++ cu un consum nominal la răcire de 800W. Acest lucru se datorează și faptului că are compresor inverter care consumă puțin, e silențios și e mai durabil.
E perfect pentru utilizare rezidențială și suprafețe acoperite de 25 mp. Deoarece are capacitate de 9000 Btu. Dacă veți ceva cu capacitate mai mare atunci trebuie să aruncați un ochi aici.
Vine cu o sumedenie de funcții speciale printre care aș aminti Sleep Mode, Auto Restart, Turbo (Coolong & Heating).
Nivelul de zgomot e unul decent, find vorba despre 28 decibeli (minim) și 40 maxim. Zgomotul produs de unitatea internă depinde foarte mult de treapta și programul ales.
Telecomanda e una ușor de folosit deoarece are butoane mari și pe fiecare scrie ce reprezintă.
În cazul în care se întrerupe curentul trebuie să știți că aparatul îți reia treaba prin funcția Auto Restart.

Contra

Nu se precizează nimic despre senzor temperatură la utilizator (în telecomandă). Alte branduri au funcția numită I Feel sau ceva de genul care presupune că telecomanda are senzor, iar prin aceasta ia temperatura din jurul utilizatorului, iar în acest fel reglează temperatura în condiții optime.

Concluzie

Aparatul de aer condiționat Daewoo DSB-F0985ELH-VK se adresează celora care vor să facă o temperatură optimă într-o ăncăpere ori mai multe.
Despre funcția Sleeping (Mode) trebuie spus că e una care ajustează temperatura pe timpul nopții așa încât dvs. să dormiți liniștiți. Această funcție are și rol de economisire deoarece nu răcește așa de tare.

Lasă un comentariu