Daewoo DSB-F0981ELH-VK, model clasa A++ cu kit de instalare

Daewoo DSB-F0981ELH-VK e un aparat de aer condiționat pentru acasă care poate fi utilizat pentru o suprafață de până în 16 m2. E o soluție rapidă de ajustare a climei din cameră având mod Turbo și telecomandă ușor de folosit.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi ». În cost e inclus kit-ul de instalare așa încât la instalare să plătiți mai puțin. Din poza de alături puteți vedea ce e inclus în pachet și că telecomanda e una cu puține butoane (13 la număr). Legat de telecomandă trebuie spus că aceasta are un senzor care simte temperatura de la utilizator și o transmite aparatului așa încât acesta să-și ajusteze parametrii. Acest lucru poartă numele de funcția I Feel și e întâlnită și la modele de la Gree.


Caracterisitici

Aparatul Daewoo DSB-F0981ELH-VK vine cu o capacitate de 9000 Btu valabilă pentru răcire cât și încălzire.
Eficiența e una deosebită, fiind vorba despre A++ la răcire și A+ la încălzire.
Filtrul e unul cu proprietăți anti-bacteriene, iar în acest fel o să fiți scutiți de probleme respiratorii cauzate de bacteriile din aer.
Vine cu Inverter, acest lucru fiind unul necesar la toate aparatele AC care sunt comercializate în UE.

Păreri pro și contra

Printre avantajele achiziționării unui astfel de model ar fi clasa energetică A2+, funcția Turbo (de răcire rapidă), că se integrează perfect în peisaj (prin display-ul mascat) și că are kit de instalare pentru o porțiune de 3 metri.
E un model la nivelul anului 2017, adică are Inversor, mod Sleep, mod Turbo și multiple funcții.
Din păcate nu are wi-fi, iar din această cauză nu e un model smart. Prezența wireless ar fi făcut ca aparatul să poată fi inclus într-un ansamblu smart home și în acest fel să fie controlat de la distanță prin Internet.

Concluzie

Modelul DSB-F0981ELH-VK de la Daewoo e unul apărut pe piață pe la jumătatea anului 2017 și devansează concurența prin preț mic, consum mic de curent și multiple funcții.
Recomand ca instalarea să se facă de către o firmă/persoană autorizată. În caz contrar s-ar putea să nu aveți performanțele optime de răcire, iar garanția nu va fi valabilă.
Despre Daewoo Electronics trebuie spus că e un brand din Coreea de Sud, iar despre această țară știm cu toții că găzduiește niște branduri de top printre care se numără și Samsung.

Te-ar mai putea interesa