Daewoo DSB-F0977LH-NV Inverter, AC 9000 btu

Aparatul de aer condiționat Daewoo DSB-F0977LH-NV Inverter e un model modern care corespunde standardelor CE și e foarte util pentru răcitul încăperii, acum că tot vine vara. Are o capacitate de 9000 btu care e una corespunzătoare răcirii, dar și încălzirii… toate aparatele moderne oferă și posibilitatea de a încălzi. Iar, datorită acestei capacități decente e un model destinat în special camerelor mai mici.

Acest AC vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Fiind un model modern o să economisiți bani cu el pe parcursul utilizării deoarece are clasa A/A+. Inverterul contribuie și el în o oarecare măsură la economie.
Pentru a vă face o părere despre cum arată acest model vă recomand imaginea alăturată în care e prezentată unitatea interioară.

Aparatul AC
Aparatul AC

Caracteristicile care te vor interesa la acest model sunt capacitatea de 9000 btu, clasa A de eficiență energetică și nivelul scăzut de zgomot. În mod de veghe, adică în stand by, aparatul acesta are un consum de 1W față de 4-5 cât consumă un model normal. Filtrul e unul de tip lavabil, iar treptele ventilatorului sunt 3 la număr așa încât să îl puteți seta să răcească după cum doriți.

Lucrurile pro achiziția acestui model sunt consumul redus de electricitate, silențiozitatea (datorită lamelor ventialtorului care sunt zimțate) și că nu face prea mult zgomot. Contra achiziției ar putea fi doar capacitatea întrucât nu e un model pentru camerele mai mari… acum acest lucru depinde și de cât de rece vreți să fie în cameră.

Deci, dacă vrei un AC calitativ cu o capacitate mică atunci ar trebui să-ți îndrepți atenția înspre acesta ori ceva de genul Midea MSR1-12HRN1-QC2.
Din păcate kitul de instalare nu e inclus deoarece e inclus în prețul unei instalări standard care se achită la instalatorul autorizat.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Daewoo DSB-F0977LH-NV Inverter, AC 9000 btu”

  1. Eu am acest model si pot sa zic ca e numai bun pentru cineva care are un apartament cu o camera. Nici nu ai nevoie de mai mult. Am gasit la un alt brand ceva mai ieftin dar am preferat sa aleg Daewoo pentru ca e vorba despre un brand cu vechime si de incredere.

Comentariile sunt închise.