Daewoo DSB-F0934ELH-VK, model A++ cu kit instalare și Turbo

Dacă ești interesat de un AC bun și ieftin pentru acasă îți recomand modelul Daewoo DSB-F0934ELH-VK. Acesta poate crea condiții optime pe o suprafață de 16 m2, iar unitatea interioară se montează pe perete.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Ca o alternativă aș recomanda modelul dsb f0981elh vk. Singura diferență dintre acestea două fiind de aspect, pe partea de caracteristici fiind similare.


Caracteristici

Are o eficiență energetică A++ pentru răcire și A+ pentru încălzire. Consumul mic de curent trebuie mulțumit prezenței inverterului. A++ e cu 30% mai eficient decât A+, iar asta se va vedea în facturi la curent mai mici.
Viteza aparatului poate fi reglată pe 3 trepte, iar în funcție de treapta de viteză variază și zgomotul produs.

Avantaje

Vine cu caracteristici/funcții care nu ar trebuie să lipsească de la niciun aparat de aer condiționat al lui 2017, iar acestea ar fi sleep mode, turbo mode și auto restart.
Dacă înregistrați produsul atunci beneficiați de o garanție de 3 ani, însă aceasta e o ofertă limitată până spre sfârșitul anului 2017.
Precum alte modele de la Daewoo sau Gree și acesta are I Feel care presupune că telecomanda are senzori care detectează temperatura la utilizator, iar în funcție de aceasta adaptează diferiți parametrii.
Are inversor/inverter așa încât consumul de curent să fie mic. Prezența acestui lucru presupune că nu are compresor care funcționează constant, ci variabil, iar în acest fel se fac economii de curent.
La pachet are inclus kit-ul de instalare pentru 3 metri, și acest lucru va face să economisiți bani la instalare.
Nivelul de zgomot e unul redus de 26 dB în treapta 1, iar asta e cu 6 dB mai mult decât vorbitul în șoaptă… fiind suficient pentru ca dvs să aveți un somn liniștit.

Concluzie

Deci, dacă vreți un aparat AC de la un brand de încredere și disponibil la un cost nu prea mare atunci vă recomand acest Daewoo DSB-F0934ELH-VK.
Din păcate nu e un model smart (cu wi-fi), iar acest lucru nu vă permite să-l integrați într-un ansamblu smart home, dar cred că prețul e unul competitiv, iar în acest fel o să treceți peste neajuns.

Te-ar mai putea interesa