Daewoo DSB-F0902ELH-VKW, AC smart clasa A++

Daewoo DSB-F0902ELH-VKW e un aparat de aer condiționat apărut pe piață la jumătatea lui 2018 și va fi alegerea multora deoarece are o capacitate medie de răcire precum și montaj inclus în preț (asta cu montajul poate să fie o promoție cu valabilitate limitată).

Modelul DSB-F0902ELH-VKW vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care este eficient energetic.

Avantaje

Modelul acesta vine cu o capacitate de 9000Btu care e una media și acoperă o suprafață până în 25mp.
Consumul energetic este foarte scăzut deoarece vorbim despre clasa de eficiență energetică A++ cu un consum la răcire de 800W. Aceste valori mici se datoreaz faptului că aparatul are motor Inverter.
Nivelul de zgomot e și el scăzut, fiind vorba despre 28-40 decibeli. Acesta depinde foarte mult de ce trepte de viteză alegeți… din cele 3 disponibile.
Acest aer condiționat vine la pachet cu kit de instalare, iar instalarea e gratuită.
Printre funcțiile aparatului se numără răcire, încălzire, ventilație și dezumidificare. Iar, funcții mai speciale ar fi modul Sleep, auto restart, turbo cooling și altele.
Comandarea aparatului se poate realiza de la un telefon smart dotat cu wi-fi întrucât aparatul AC are wireless.

Dezavantaje

Garanția standard e de doar 2 ani. În momentul de față există și o promoție valabilă până în octombrie 2018 prin care se oferă 4 ani garanție.

Concluzie

Modelul Daewoo DSB-F0902ELH-VKW e unul care se adresează persoanelor care vor să beneficieze de un aparat cu multe funcții și care să vină cu multe lucruri gratis (garanție suplimentară, kit de instalare 3m și instalare gratuită).
O facilitate destul de interesantă e I Feel prin care aparatul are telecomandă cu senzor care ia temperatura de la nivelul utilizatorului, iar în acest adaptează diferiți parametrii așa încât să vă fie bine dvs.
Pentru ca aparatul să iasă cât mai puțin în evidență e dotat cu display ascuns de tip LED. Iar, în cazul în care se întrerupe curentul are restart automat așa încât aparatul să-și reia ciclul fără intervenția cuiva.

Te-ar mai putea interesa