Daewoo DDR-VH9A, model premium de 9kg

Dacă vreţi un uscător de rufe cu o capacitate de 9kg atunci modelul Daewoo DDR-VH9A ar fi recomandarea mea. Nici nu consumă mult curent deoarece are clasa A+++ de eficienţă energetică. E vorba despre vechea clasă.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Pe lângă facilităţile premium are şi un design foarte plăcut. Se poate vedea că e un model alb cu uşă neagră numită Black glass door.


Păreri pro şi contra

Un uscător precum Daewoo DDR-VH9A va fi întotdeauna superior unuia integrat (precum modelul de la Heinner despre care am scris de curând) deoarece are un consum mai mic şi multiple programe de uscare.

Aş menţiona faptul că are programe rapide de 29 şi 12 minute. Cel de 29 e numit Express, iar cel de 12 e Shirts (pentru cămăşi). Trebuie adăugat faptul că programul de 12 minute e pentru o cantitate redusă, mai exact pentru două articole.
Un alt program util e Anti-Crease care presupune reducerea formării cutelor. Pe româneşte, e un program antişifonare care te ajută să calci mai puţin.

E realizat din materiale de calitate, iar dovada ar fi cuva din inox. În acest fel avem un aparat care va ţine foarte mult timp. Fiabilitatea aparatului e una bună, fiind vorba despre o garanţie standard de 2 ani care poate fi mărită la mai mult.

Din păcate nu am la dispoziţie noua etichetă energetică, dar pe cea veche sunt menţionate câteva lucruri importante precum consumul energetic şi nivelul de zgomot. E vorba despre un consum de 194 kWh pe an şi zgomto maxim de 65 decibeli.

De final pot spune că acest uscător e pentru acele persoane care vor ceva de calitate de la un brand coreean foarte cunoscut pentru electrocasnice şi aparate de climatizare. Bazele acestei companii au fost puse în 1971 aşa încât putem spune că au o lungă istorie în domeniul electronicelor şi electrocasnicelor.

Te-ar mai putea interesa