D-Link DIR-826L

D-Link DIR-826L e un router wireless N 300Mbps de tip dual band și e destinat în special acelora care au multe calculatoare acasă ori micilor firme. În primul rând îl recomandă prețul și mai apoi brandul și performanța în transmiterea informațiilor pe cale wireless. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și dacă e să îl comparăm cu cel al altor modele dual band atunci se poate vedea clar că acesta e mai ieftin.

Poze

Aparatul nu arată rău deloc, iar acest lucru se poate vedea din imaginile de alături, însă mie îmi place mai mult cum arată DIR 600. Din câte se vede nu are antenă, iar acest lucru e unul bun pentru că nu o să o rupeți din greșeală. Mai exact, are antenă, dar e una internă. Din prima imagine se poate vedea conținutul pachetului care e unul foarte basic.

Pachetul
Porturile

Specificaţii tehnice

DIR-826L e modelul perfect pentru persoanele care au multă aparatură care are nevoie de conexiune wireless. Rata de transfer e de 600 Mbps, fiind o rată valabilă pentru modul wireless. Nu doar dimensiunile sunt reduse, ci și greutatea care e de undeva la 300 de grame. E considerat ca fiind un router cloud datorită faptului că este ideal/special de folosit alături de un televizor ori alte dispozitive media.

Păreri pro şi contra

E o soluție foarte ieftină dacă e să comparăm modele ca Linksys EA6500 sau Asus RT-N65U cu acesta. Viteza e superioară deoarece sunt folosite două benzi wireless și în acest fel nu apar acele gâtuiri. Stă decent pe partea de securitate având chiar și firewall, dar eu nu știu ce să vă spun legat de acesta și dacă e bine să-l aveți activat sau nu (poate că dezactivat o să beneficiați de o viteză la net ridicată și dezavantajul ar fi pe partea de securitate).

Concluzie

D-Link Cloud Router 2000 (DIR-826L) e un model foarte bun prin prisma prețului și performanței. În momentul de față e unul dintre cele mai ieftine routere dual band și eu l-aș recomanda cu căldură. Din clipul de alături, care e un excelent preview, se pot vedea mai multe informații legate de acest aparat.

Te-ar mai putea interesa