D-Link DIR-600

Când vorbim de cel mai bun router wireless, vorbim de producătorul D-Link, deoarece este cel mai tare producător de astfel de echipamente. Modelul de router wireless D-Link DIR-600 (care este prezentat mai jos) este unul de excepţie, semnalul fiind bun chiar şi la o distanţă de 20 de metri, iar mulţi posesori au fost mulţumiţi de el deoarece are un pret bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din faţă

Conexiuni


În momentul de faţă cel mai recomandat router de la D-Link este routerul D-Link DIR-600 pe care îl recomand şi eu. Un astfel de produs este destul de util în special dacă ai un laptop şi vrei să ai internet oriunde la tine în casă sau apartament. Costă undeva la 100 de lei şi eu zic că nu este aşa de scump. Alte produse asemănătoare cu acest router wireless D-Link DIR-600 sunt: TP-LINK TL-WR340G la 82 de lei şi  D-Link DIR-300, 4xRJ45 la 109 lei. Însă, preferatele mele vin de la D-Link.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „D-Link DIR-600”

  1. am si eu la fel. dar nu reusesc sa ii dau de cap. am doar un notebook, reusesc sa ma conectez la retea dar nu am acces la internet..

  2. Cauzele ar putea fi multiple, de la furnizorul de internet până la o instalare necorespunzătoare. Cel mai bine e să ştergi reţeaua şi să o faci din nou cum scrie în manual sau pe CD (cel mai bine). Sunt mulţi paşi de parcurs şi cred că ai trecut peste.

Comentariile sunt închise.