D-Link Boxee Box DSM-380, media player Full HD la ofertă

Actualizare: D-Link Boxee Box DSM-380 vine acum cu o reducere de 10% și are un preț de 809 lei.

Articolul din 29.03.2011:
Un media player care mie îmi place este acest media player D-Link Boxee Box DSM-380 deoarece este unul N HD (de la reţea N şi suport 1080p). Costă puțin deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar specificaţiile tehnice simplificate ar fi suportul 1080p cu Full HD output, interfaţă HDMI 1.3, SPDIF şi audio analog, USB 2.0, wireless b/g/n, suportă DLNA 1.3 şi plug and play la dispozitive audio video, are port ethernet 10/100 (fără 1000), are cititor de carduri SD, telecomandă fără fir, poate accesa conţinut media de la NAS, stick-uri USB şi harduri externe.

Poze

Apropiate
Conectori

Plusuri şi minusuri

Plusuri: are suport wireless LAN şi LAN simplu, poate reda filmele FullHD, are usb-uri prin care pot fi conectate dispozitive ca stick-uri de memorie şi hdd-uri externe. Un alt plus este faptul că este produs de D-Link care e un producător cunoscut pentru produsele calitative.
Minusuri: e cam scump comparativ cu alte media player-e.

Concluzie

Cu acest player poţi avea internet pe TV fără a cumpăra un televizor scump. Boxee este cea mai simplă metodă de a viziona filme, emisiuni TV şi clipuri de pe internet. Pentru a-l folosi aveţi nevoie de un televizor cu intrare HDMI şi o conexiune la Internet. Este echipat cu un slot pentru card de tip SD, porturi USB 2.0, un conector audio de tip optic digital, ieşire HDMI şi un port LAN şi WLAN.

Vine cu telecomandă, dar puteţi folosi pe post de telecomandă şi un telefon iPhone ori unul cu Android. De asemenea puteţi folosi vocea pentru a comenzile player-ului.
Acest media player D-Link Boxee Box DSM-380 este cel mai performant aparat de acest gen şi este util persoanelor care nu vor să se mai complice cu un PC sau persoanelor care vor să fie conectate la Internet şi atunci când se uită la TV sau în pauzele publicitare ale emisiunilor preferate.

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „D-Link Boxee Box DSM-380, media player Full HD la ofertă”

  1. Tocmai saptamana ce a trecut am achizitionat si eu un D-Link Boxee Box DSM-380. Costa de doaua ori mai mult decat un player normal dar merita fiecare ban dat in plus deoarece este foarte dotat si e facut de un nume nu de un noname.

  2. Este foarte asemanator cu un Apple TV si Boxee Box are un port HDMI prin care poate fi conectat la televizor ceea ce inseamna catelevizoarele mai vechi nu pot fi folosite alturi de acest aparat. Foarte util mi se pare faptul că are un port ethernet pentru accesul la internet, desi are si wi-fi.
    Daca deschizi o astfel de cutie atunci vei vedea ca inauntru sunt in esenta componentele unui computer desktop. Are un procesor Intel Celeron 4100 care este surprinzator de puternic.
    Mai are si o memorie interna de tip Flash care are 1 giga pe care pot fi stocate aplicatii si informatii ale sistemului de operare. Se mai pot adauga memorii prin intermediul cardului SD si pe porturile USB.

  3. Păi și routerele D-link au componente de calculator și sunt niște calculatoare în miniatură.

  4. Nu inteleg cum pe 29 mai acest player costa 899 lei pe emag si acum la jumate de an de la data respectiva costa 1299.

Comentariile sunt închise.