Cum sunt tabletele Serioux?

Tabletele au ajuns să fie mai populare decât laptopurile datorită portabilității. Problema e că cele de la Samsung, Apple sau Asus sunt foarte scumpe și aici intră în joc tabletele sub brand românesc, mai exact tabletele Serioux. Acestea sunt tablete de o calitate superioară la un preț foarte mic (300-900 lei).

În momentul de față cele mai populare modele sunt Serioux GoTab S805 și GoTab S9706, iar pe viitor probabil că o să fie și altele. Popularitatea se datorează în principal prețului și extensibilității. Prețul e cel care l-am amintit în paragraful introductiv, iar prin extensibilitate mă refer la faptul că au sistem de operare Android 4 și multiple porturi. Mulțumită Androidului puteți instala diverse jocuri și aplicații din Android Market, iar datorită faptului că au porturi populare de genul USB, HDMI și card reader puteți să conectați diverse aparate la acestea. De exemplu, la USB puteți pune un modem 3G așa încât să aveți Internet chiar și în pădure.

Deci, tabletele acestea sunt foarte bune și dacă nu te-am convins atunci trebuie știut că au 2 ani garanție în caz că se întâmplă ceva cu gadgetul și așa nu o să ai probleme. Dacă nu te interesează Serioux în special atunci ai alte alternative aici de tablete ieftine.

Te-ar mai putea interesa