Crock-Pot Express CSC051X, multicooker sub presiune

Crock-Pot Express CSC051X e un aparat de tip multicooker pentru persoanele interesate în a mânca sănătos și în a găti rapid. De la început trebuie să scriu că printre avantajele sale se numără că nu trebuie să stați tot timpul cu ochii pe el.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat de la un producător foarte cunoscut în domeniu.
Se poate vedea că artă destul de bine și că butoanele sunt toate inscripționate așa încât să în folosiți cât mai ușor.

Păreri pro și contra

Modelul Crock-Pot Express CSC051X e unul foarte util în gospodărie, fiind un model electric cu putere de 1000W. Deoarece e un model cu gătire sub presiune trebuie să scriu că oarecum puterea sa nu e prea importantă.
Cele mai importante 5 lucruri care te-ar face să cumperi un astfel de produse ar fi:
1. E și oală cu gătire sub presiune, venind cu toate avantajele unui astfel de aparat. Aceste avantaje ar fi gătire mult mai rapidă și păstrarea nutrienților. Spre în 20 minute poți găti fasole care ar trebui gătită timp de 2 ore.
2. Deoarece e un model electric nu va ocupa loc pe plita aragazului. Dimensiunile aparatului sunt de 31x35x34 lxîxL cm, iar greutatea e de 5,6kg.
3. E fabricat din materiale de calitate așa încât să fie un aparat durabil și sigur. Spre exemplu are carcasă din inox. Garanția standard a aparatului e una de 2 ani.
4. Este versatil întrucât are 8 programe și 4 moduri. Poți găti de la supă până la desert și are funcții precum păstrare la cald, abur și iaurt.
5. Vine de la un producător de top care se laudă că e cel care a popularizat aparatele de tip slow-cooker.

De final pot decât să recomand aparatul acesta gospodinelor și bărbaților care le place să gătească. O să vedeți economii foarte mari de timp, spațiu și mâncare cu gust mai bun.
Alternative sunt de la Tefal. Aș face referire la modelele Cook4Me și One Pot.