Creative ZiiO 7

În acest review, am decis să scriu despre tableta tableta Creative ZiiO 7” care are sistem de operare Android şi memorie internă de 8GB deoarece se pare că este cea mai accesibilă din ofertă, chiar dacă scriam despre Dell Streak 3G că este ce mai ieftină tabletă PC. Creative ZiiO 7 costă doar 729 lei şi probabil ca resigilat va fi mai ieftină, undeva la 700 lei. Deci este cea mai ieftină alternativă dacă doriți să optați pentru o tabletă PC ieftină.

Câteva imagini

Alicaţie
MMS
Joc

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificaţii tehnice

Specificaţiile ar fi ecran TFT de 7 inci cu o rezoluţie 480 cu 800 pixeli care reproduce 16 milioane de culori. Are difuzoare stereo, cititor de carduri care suportă microSD de până la 32 de giga. Are cameră VGA şi microfon incorporat, iar pe partea de conectivitate stă foarte bine deoarece are bluetooth şi Wi-Fi. Greutatea este undeva la 400 de grame, deci nu este chair aşa de uşoară. De asemenea are accelerometru şi mufă HDMI 720p. Suportă aproape toate formatele audio, foto şi video sau cele mai cunoscute, iar memoria internă este impresionantă, adică de 8 giga.

Părţi bune şi mai puţin bune

Ca la majoritatea tabletelor, aceasta are diagonala de 7 inci şi vine cu sistem de operare Android versiunea 2.1. Astea ar fi părţile pozitive, însă mie nu-mi place culoarea. Design-ul este unul simplu și elegant, ideal pentru cei ce vor un gadget performant la un preț acceptabil, deci vor să facă o investiție inteligentă.

Din păcate nu are 3G, deci nu va putea fi folosit pe post de telefon în România.

Poate dacă avea un ecran de 5 inci era mai bine pentru că intra şi în buzunar, dar atunci era Dell Steak sau concurent al acestuia.

Concluzie

Poate unii vor zice că tableta Creative ZiiO 7 este făcut de români sau de vreo firmă fantomă de este aşa de ieftină. Cert e că este făcută de producător cunoscut, deci nu este o firmă fantomă deoarece este cunoscută pentru plăcile de sunet.

Te-ar mai putea interesa