Costume de baie întregi, cu 1 sau 2 piese pentru bărbați și femei

Costumele de baie nu trebuie să lipsească din bagajul vostru atunci când vreți să plecați la mare sau vă decideți să mergeți la ștrand. Acestea pot fi de mai multe feluri și pentru dame poate fi o adevărată bătaie de cap deoarece pot fi numeroase modele sau variante (chiar și cu talie înaltă, tip brazilian sau de la branduri precum Adidas). Pentru bărbați e ceva mai simplu deoarece nu prea au din ce alege, costumul de baie fiind pantalonii scurți din material sintetic (poliester sau poliamidă). Avantajul acestui material e că se uscă rapid și nu e pretențios, dar poate avea și puțin elastan pentru elasticitate.

Poate că acele costume întregi pentru bărbați nu prea arată bine, de aceea unii dintre voi veți opta pentru clasicii pantaloni scurți (bermude). Totuși, pentru înot e necesar un astfel de costum sau de unul chiar mai bun. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

După cum am mai zis-o, cele mai numeroase costume sunt pentru femei și pot fi compuse din una sau două piese. Bineînțeles, e menționat ce veți primi pentru acea sumă de bani, doar sutienul (poate fi și cu push-up) sau costumul. Puteți asorta sutienul cu un slip de altă culoare dacă nu sunteți decisă sau le combinați dacă mai aveți altele. Pozele de sus sunt doar niște exemple, însă voi puteți consulta întreaga ofertă care poate fi sortată cu ajutorul unor filtre.

Să nu uitați de copii, chiar și ei merită un costum de baie, iar prețurile sunt ceva mai atractive.

Păreri pro și contra

Online veți găsi mult mai multe feluri și culori de costume pentru plajă sau baie. E foarte important ca să aveți din ce alege, pentru a nu regreta ulterior alegerea făcută. Calitatea e pe măsură dacă alegeți să cumpărați de pe un magazin de încredere și depinde de prețul acelui articol. Alături de un costum de baie puteți opta și pentru un top lejer pentru plajă care se asortează cu niște pantaloni mai largi.

Sunt multe feluri de costume de baie și merită să le studiați pe toate înainte de a lua decizia finală. Prețurile pot fi puțin cam mari dacă vă doriți ceva mai special.

Te-ar mai putea interesa