Cosori Air Fryer, friteuză cu aer cald (fără ulei)

O mâncare gătită fără unei este mai sănătoasă, doar că nu sunt multe aparate care pot fi folosite în acest sens. O friteuză destul de interesantă deoarece folosește doar aer cald este Cosori Air Fryer. Este un model destul de popular deoarece este prezent de ceva timp pe piață, nu costă atât de mult și o gătiți în trei variante (culori). Poate că pare cam mare din imaginea de jos, iar pentru a vă face o idee, aș zice că este la fel de mare cât un espressor automat.

Am ales să fac această comparație pentru că are un panou de control organizat cam la fel și nu sunt foarte multe meniuri și butoane, ci doar trebuie să alegeți opțiunile dorite și pictogramele ajută mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar în acest buget primiți acele cinci frigăruie și grătarul.

Cosori Air Fryer

Merită sau nu merită cumpărată?

Accesoriile incluse vă vor fi de folos pentru anumite rețete (frigăruie diverse), însă pentru altele aveți și un mic manual, care este foarte important pentru acest tip de aparat. Veți găsi destul de multe rețete sănătoase și pe internet.

În funcție de ce aveți de gând să gătiți, aveți la dispoziție 11 funcții presetate, iar icoanele vă vor ajuta să le identificați ușor.

Alegând un astfel de aparat veți consuma mai puține grăsimi, în bucătărie va fi mai puțin miros și aparatul este mai ușor de curățat. Nu voi intre în foarte multe detalii în special despre procesul de încălzire, ideea e că dă rezultate foarte bune și acest brand a primit destul de multe premii în ultimii ani. Nu prea sunt multe de spus deoarece este vorba de un aparat destul de ușor de folosit, nu sunt integrate cine știe ce dotări moderne.

Concluzie

Aș putea spune că este o alternativă bună la cuptorul electric dar chiar și la cel cu microunde, doar că friteuză prezentă nu se folosește de aceeași tehnologie de încălzire. Luând în considerare prețul, nici nu veți găsi cuptoare în acest preț plus că sunt și destul de mari (cele neincorporabile).

Te-ar mai putea interesa