Concept VR3510, robot de aspirare cu stație inteligentă de golire

Robotul de bucătărie Concept VR3510 este un model interesant deoarece în acest buget redus oferă acea stație de încărcare și golire automată. Deci acesta se adresează celor care sunt plecați mai mult timp de acasă și vor să aibă o locuință foarte curată. Ar mai fi și partea de golire a recipientului, iar modelul de jos oferă o soluție mult mai practică fără să vă murdăriți ori să împrăștiați praful din nou prin casă. Sunt destul de puține aspiratoare pe piață cu acea stație însă cu trecerea timpului vor apărea mai multe, în special că cererea pentru acestea a crescut pe măsură ce sunt tot mai atractive.

Acest brand nu este foarte cunoscut deoarece nu a oferit multe soluții pentru casă și aici nu mă refer doar la aspiratoare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă nu vă place pe alb, există și o variantă pe negru care parcă arată mai bine dar depinde ce vă place și vouă sau poate vreți doar să iasă în evidență. Pot spune că poate înlocui un aspirator clasic însă să nu vă așteptați să facă minuni pe covoare groase. Puterea de aspirare este suficient de mare – 3300 Pa, dar sunt soluții chiar mai avansate în același buget însă fără acea stație. Mă refer la Roborock S7 care chiar dacă are o putere inferioară, are un sistem de navigație mai precis. Fiecare tehnologie are avantajele și dezavantajele sale, în special dacă o comparăm cu alta (similară).

Cel de sus are sistem de navigație laser (Laser Tec 2.0), care este destul ok dar e loc de mai bine. Fiecare producător își laudă aparatul și sunt motive să o facă în special dacă are și aplciație foarte bună ca Roomplan 3.0, astfel că poate crea hărți și puteți alege ce zone să aspire. Îmi place că este însoțit de o aplicație mobilă în limba română și robotul vorbește tot în limba română.

Concluzie

Per ansamblu, Concept VR3510 este o alegere bună, acum depinde și ce pretenții aveți la aspirare/spălare că doar are și mop (are recipient pentru apă la interior).

Te-ar mai putea interesa