Concept VR3120, păreri aspirator robot putere 3300 Pa

Concept VR3120 este un aspirator robot cu caracteristici similare (dacă nu chiar identice) cu cele ale roboților de la producători consacrați. În felul acesta aparatul are o autonomie de 250 minute și o putere de aspirare de 3300 Pa.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat echivalent producătorilor de top.
Din imaginea alăturată puteți vedea că e unul de culoare albă și că aspectul e similar altor modele din această categorie.

Păreri pro și contra

Modelul Concept VR3120 vine cu o baterie LG (de tip Li ion) așa încât autonomia să fie undeva la maxim 250 minute. Această baterie e una de 5200 mAh. Timpul de încărcare al bateriei e de 4-5 ore.
Întrucât nu sunt oferite prea multe detalii despre partea de mop, trebuie să scriu că acest model are așa ceva. Poate aspira uscat și umed (e 2 în 1, cum s-ar zice).
De asemenea vine la pachet cu o multitudine de accesorii, printre acestea numărându-se filtrele, mopul etc. Periile din pachet sunt de mai multe tipuri, printre acestea fiind chiar și o perie pentru păr de animale. Pe partea de filtre, în pachet sunt livrate 3 filtre Hepa 13, iar dacă vreți să cumpărați unele suplimentare atunci trebuie să căutați după setul cu cod VRP0020.
Controlul aparatului poate fi realizat de la telecomandă sau de pe telefon. Telecomanda e una interesantă, având chiar și ecran.

Aspecte negative nu ar fi de menționat, aparatul făcând ceea ce promite.

De final trebuie să scriu că recomand acest model celora interesați de un aparat care să-i ajute în gospodărie când vine vorba despre aspirat.
Concept este specializat în electrocasnice mici, și în special în aspiratoare. Aceștia au pe piață cel puțin 8 aspiratoare de tip robot, iar la ni în țară o să găsiți o parte dintre ei.

În cazul în care vă interesează o alternativă atunci trebuie să știți că o găsiți în modelul Roborock S7. Diferența dintre aceste două aspiratoare poate fi văzută aici.

Te-ar mai putea interesa