Concept VR1000, aspirator robot cu autonomie 80 min

Concept VR1000 RoboCross Space Aqua e un robot de aspirare 2 în 1 deoarece aspiră uscat și spală. Un astfel de aspirator e pentru persoanele care nu vor bătăi de cap, ci doar un aparat care să facă treaba în locul lor.

Robotul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine vizual și dpdv al utilizării. Dacă o să vă uitați la conținutul pachetului atunci o să observați că vine cu telecomandă, lucru care face utilizarea mai ușoară deoarece nu toată lumea are răbdare cu telefonul și instalarea de aplicații.

Păreri pro și contra

Modelul Concept VR1000 e unul simplu ca aspect și utilizare. Pentru controlul lui având la dispoziție o telecomandă.
Cred că v-ați dat seama că e vorba despre un model cu mop. Partea de mop având un rezervor de 230 ml. A nu se confunda cu recipientul de praf care are 500ml.

Autonomia e una foarte bună de maxim 80 minute deoarece bateria e una Li-ion de 2600 mAh.

Filtrarea e una de excepție care se realizează în 3 etape. În acest fel aparatul de față vine în ajutorul celora care suferă de diverse alergii.

Producătorul nu recomandă utilizarea detergentului deoarece poate deteriora aparatul.

Sunt mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre un astfel de aparat, iar cele mai importante sunt după cum urmează:

  • Vine cu multe accesorii, printre care și rezerve
  • Poate fi utilizat ca mop
  • Filtrarea e foarte bună
  • Are recipient de praf încăpător
  • Vine de la un producător cunoscut pentru aspiratoarele de calitate

Per ansamblu, acest model se adresează persoanelor interesate de ceva calitativ de la un producător de top. Spre deosebire de alte modele, acesta e unul mai simplu și de aceea și utilizarea sa e una mai simplificată.

Te-ar mai putea interesa