Concept PDV7060, plită cu sticlă neagră

Sunt multe tipuri de plite pe negru, iar acea de jos Concept PDV7060 e pe gaz, motiv pentru care are grătare. Mai sunt și cele electrice, doar că au sticlă vitroceramică și aceea e rezistă la zgârieturi și temperaturi ridicate. O plită pe gaz e mai accesibilă și nu trebuie să vă faceți griji în ceea ce privește puterea sa. Arzătoarele oferă un randament bun și mâncarea are un gust ceva mai bun dacă e gătită rapid pe flacără.

Se vede mai jos cât de bine arată pe negru și butoanele sunt scoase foarte bine în evidență. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita dispune de siguranță și nici nu cred că mai există aparate pe gaz fără ea. Cu ajutorul ei, gazul e oprit la stingerea flăcării și voi nu trebuie să faceți absolut nimic (în 3 secunde). Plitele vechi nu aveau așa ceva și era destul de periculos pentru că nu e de joacă cu gazul în camere închise.

Puterea maximă a plitei de sus e de 7.5 kW și puterea fiecărui arzător poate fi reglată prin rotirea butoanelor din față. Fiecare arzător are aprindere electrică automată, astfel că flacăra se aprinde rapid dacă apăsați și rotiți butonului. Nu mai sunt necesare ambele mâini pentru că nu sunt două butoane separate.

Păreri pro și contra

Grătarele din fontă sunt mai rezistente din multe puncte de vedere și în acest caz, forma lor oferă o stabilitate bună pentru vasele care le veți folosi indiferent de mărime. Poate că din poză pare a fi mai lată de 60 cm, însă e ca restul doar că butoanele sunt în față, iar cel mai mult spațiu liber e pe mijloc. La multe plite arzătorul mare e pus în față alături de cel mic, însă e mai greu să ajungeți la arzătoarele normale dacă cele din față sunt ocupate.

Astfel, puteți pune mâncarea la fiert în spate și puteți folosi restul arzătoarelor cu ușurință. Concept PDV7060 e o recomandare bună pentru cei care caută o plită ieftină însă țin să fie și aspectivă. Bineînțeles, nu puteți lua o plită argintie dacă hota e neagră.

Te-ar mai putea interesa