Concept PDV4760, plită cu un arzător de tip Wok

Plita incorporabilă Concept PDV4760 e un model interesant în acest buget și nu multe branduri oferă o astfel de soluție. Ideea e că plitele cu arzător Wok au preț mult mai mare, dar sunt și excepții după cum se vede. Un arzător mare ca acela are o putere de încălzire mare și mâncare va fi gata ceva mai rapid sau poate vreți să încercați rețete asiatice. Cu alte cuvinte, se poate folosi orice tip de tigaie sau oală pe acesta, însă cele de dimensiuni mici le puneți pe arzătoare corespunzătoare.

Arzătoarele Wok au un design diferit și în acest caz e evident pentru e un inel de ardere suplimentar, dar mai sunt și cu două inele de ardere. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Butoanele sunt poziționate frontal unde sunt ușor de accesat, dar dimensiunile sunt aceleași indiferent unde e așezat panoul cu butoane. Prea multe nu pot fi spuse despre acest tip de plită deoarece nu sunt utilizate prea multe tehnologii și funcțiile sunt aceleași.

Toate variantele indiferent de preț au aprindere electrică integrată și nu e un buton dedicat ca la aragazuri. Apăsați și rotiți butonul corespunzător arzătorului care doriți să-l folosiți, pe când la aragazuri trebuie să vă folosiți de ambele mâini. Eu recomand incorporabile în loc de aparate clasice deoarece prețul e atractive pentru ce oferă, doar că e necesar și un mobilier special pentru instalare sau faceți la comandă unul.

Păreri pro și contra

Plitele pe inox sunt cele mai populare deoarece majoritatea utilizatorilor aleg aparate pe această culoare. Grătarele permit mutarea ușoară a vaselor cu mâncare, deci chiar dacă sunt grele le puteți puse peste un arzător inactiv și voi puteți găti în continuare pe arzătorul mare sau normal.

Concept PDV4760 e unul dintre acele aparate incorporabile care chiar voi ieși ușor în evidență în bucătărie. În general, se instalează pe blat deasupra cuptorului, dar poate fi pus și unde puteți monta hota mai ușor, iar cuptorul poate fi montat mai sus dacă nu vreți să vă aplecați la el (cum am văzut în bucătăriile profesionale).

Te-ar mai putea interesa