Concept PDV4560, plită argintie la preț bun

Plita din poza de jos se numește Concept PDV4560 și e o opțiune luat în calcul atunci când bugetul e limitat, iar voi vă doriți neapărat aparate incorporabile în bucătărie. Aparatele incorporabile sunt ceva mai avansate decât cele clasice și se pot folosi ceva mai ușor. De exemplu, aprinderea electrică e integrată la acest model astfel că e suficient doar să apăsați și să rotiți butonul. La plitele electrice e și mai simplu pentru că au butoane senzitive, iar la unele se poate selecta temperatura cu ajutorul unui slider (glisor). 

Tot mai multe plite au finisajul argintiu/inox pentru că e mai elegant și se asortează cu restul aparatelor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plitele pe gaz au rămas destul de populare însă cei care nu au alimentare cu gaz în bucătărie și nu vor nici butelie în mobilier sau lângă, aleg fără nici o ezitare o plită electrică. Nici nu e prea sănătos să frigeți mâncarea, mai degrabă optați să o preparați uniform la cuptor și alegeți modul de gătire potrivit.

Dimensiunile sale sunt cele standard motiv pentru care nu aveți nevoie de un blat foarte mare, însă e recomandat să aveți un blat suficient de gros pentru instalare. Dimensiunile nișei sunt menționate pentru a ști cu exactitate cât să tăiați din blat.

Păreri pro și contra

Majoritatea plitelor au grilaje din fontă și vor fi apreciate de gospodine pentru că oferă o stabilitate bună vaselor. Prețul o recomandă și să nu uităm că arzătoarele sunt destul de puternice, dar poate că vă convine și cum sunt amplasate arzătoarele. Multe plite au arzătorul mare în față, însă e incomod pentru cei care nu-l prea folosesc și poate ar prefera mai mult pe unul normal. Instalarea e ușoară și trebuie să aveți alimentarea în apropiere dar și o priză pentru aprinderea electrică.

Concept PDV4560 e un aparat care impresionează și nu are nevoie de prea mule dotări, deci nu se pot spune prea multe despre el. Până la urmă o alegeți pentru că arată bine și o puteți folosi cu ușurință.

Te-ar mai putea interesa