Concept OPV3660, hota incorporabilă telescopică de 384 m3/h

Hota telescopică Concept OPV3660 e o variantă performantă și principalul criteriu care trebuie luat în considerare e capacitatea de absorbție. Ea trebuie să fie mai generoasă dacă discutăm de o cameră mare și distanța hotei nu trebuie să fie mare față de plită. Aparatele pe inox arată foarte bine și tot mai multe branduri aleg un design minimalist pentru aparatele lor (modern). Restul aparatelor pot fi de la acest brand sau tot de la unul care oferă variante de buget.

Din poza de jos se vede că are un design simplificat cu finisaj inox. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un model incorporabil care arată foarte bine pentru că e simplu, în special dacă nu folosiți hota (partea de sus nu e extinsă). Partea vizibilă după instalare e doar partea de jos, însă cred că ați mai văzut o astfel de hotă și la prieteni sau cunoștințe pentru că nu e un design prea nou.

Mai sunt și hotele clasice care nu-mi plac cum arată, însă cele decorative sunt chiar superbe dacă puteți pune filtru din carbon sau să scoateți burlanul pe același perete.

Cu cele două motoare, hota dezvoltă o putere destul de mare și capacitate de absorbție satisfăcătoare. Chiar dacă e necesar un burlan de 150 mm, voi puteți monta o reducție, poate că anterior ați avut o hotă cu burlan de 120 mm și nu vreți să mai spargeți în perete.

Păreri pro și contra

Acest producător de electrocasnice oferă niște dotări interesante în acel buget, iar la hota de sus sunt prezente dotări speciale ca: lămpi LED, posibilitatea montării unui filtru din carbon, țeavă flexibilă de evacuare. Atunci când extindeți partea superioară, veți avea acces la butoane sale care sunt numai 2, că doar nu e un aparat foarte sofisticat.

Concept OPV3660 purifică decent vaporii cu un filtru de carbon în acest accesoriu nu e inclus în pachet. Aceasta e o alternativă la burlanul de evacuare pentru că unii nu au un perete cu acea ieșire și poate că nici nu o veți folosi des deoarece gătiți des la cuptor.

Te-ar mai putea interesa