Concept OPV3560WH, hotă albă cu două lămpi LED

Hota incorporabilă Concept OPV3560WH arată foarte bine nu doar datorită culorii ci și datorită finisajelor premium. Aceasta se montează într-un corp suspendat și doar partea inferioară care poate fi extinsă poate fi văzută din partea frontală. Îmi plac acest tip de hotă deoarece nu ocupă mult spațiu și se potrivește perfect într-o bucătărie cu aparate moderne sau chiar și clasice. Doar partea superioară e extensibilă, pe când cea de jos e fixă ca la multe alte modele.

Arată destul de bine pe alb și se poate asorta ușor cu un mobilier pe aceeași culoare sau cu plita alesă de voi (poate fi și un aragaz). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aceasta e echipată cu un singur motor care e destul de performant pentru că puterea de absorbție maximă e undeva la 300 mc/h. E echipat chiar și cu clapetă de retur care e foarte importantă.

Butoanele de pe ea nu sunt vizibile, ci doar dacă extindeți partea telescopică pentru că sunt în spatele ei. Acele butoane sunt vizibile în poza de sus și se află de o parte și de alta a hotei. Partea frontală a acestei hote e elegantă deoarece a fost folosită sticlă albă, care are o suprafață lucioasă și plăcută.

Păreri pro și contra

Nu prea ma ce să reproșez, are două lămpi care luminează foarte bine plita dar și în jurul ei. Lumina oferită de lămpile LED e una albă și nu caldă cum ați fost obișnuiți la acele lămpi clasice, ceea ce e un lucru bun. Aveți posibilitatea montării unui filtru din carbon pentru funcția de recirculare a aerului, adică se adresează celor care nu pot pune burlanul la hotă din diverse motive. Filtrele de grăsime sunt metalice, deci pot fi spălate fără probleme și nu trebuie înlocuite ca la hotele vechi.

Concept OPV3560WH se instalează ușor cu un corp suspendat corespunzător și dimensiunile acestei hote sunt aceleași ca la restul. Mai sunt și hotele clasice care nu oferă nimic deosebit, iar ceva mai interesantă e una decorativă, însă e nevoie de mai mult spațiu pe perete.

Lasă un comentariu