Concept OPV3560BC, hotă cu sticlă neagră pe panou frontal

Hota incorporabilă Concept OPV3560BC e una dintre puținele variante care oferă un design puțin diferit dar și minimalist. Panoul de control e în spatele părții extensibile, mă refer la butoanele pentru trepte și cel de pornire. Există și o alternativă cu sticlă albă pe partea din față, însă cea neagră cred că e mai plăcută în special dacă aveți o plită electrică sau poate vreți să asortați cu altceva (mobilierul). Cred că o veți alege pentru că e accesibilă și puterea sa e de 69 W care dezvoltă o capacitate de absorbție de maxim 300 mc/h.

Din poza de jos nu se vede foarte bine suprafața lucioasă de care vă ziceam mai sus, dar e evident că e pe negru și brandul iasă foarte bine în evidență. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă discutăm de un brand nou, acesta oferă o soluție competitivă și care arată bine. Consumul de energie e mic pentru acest buget și se datorează motorul eficient, dar are mare importanță și treapta aleasă.

Foarte puține branduri oferă lămpi LED pe hote mai accesibile. Mie îmi plac lămpile care luminează bine plita dar și în jurul ei, motiv pentru care culoarea e foarte importantă (6500k e lumina albă).

Păreri pro și contra

Panoul de control e ușor de folosit, adică nu e nimic complicat la acele două butoane care sunt precum întrerupătoarele (acest tip de butoane e mai recomandat). Evitați pe cele cu butoane cromate deoarece acea suprafață lucioasă se mătuiește în câțiva ani. Filtrele metalici pentru grăsimi își fac bine treaba și pot fi ținute curate ușor deoarece se spală. Majoritatea hotei e pe inox și se asortează perfect cu negrul de pe față. Hotele mai performante au ieșire pentru burlan de 150 mm, dar se poate monta o reducție pentru 120 mm care nu va afecta performanțele.

Aveți posibilitatea montării unui filtru din carbon pentru că oferă posibilitatea recirculării aerului, adică spuneți adio burlanului. Concept OPV3560BC e puțin cam zgomotoasă în treapta superioară, dar nu cred că vă deranjează foarte mult pentru că doar nu va funcționa non-stop.

Te-ar mai putea interesa