Concept OPV3260, hotă cu funcție recirculare

Hota telescopică Concept OPV3260 e una ieftină deoarece nu are o capacitate de absorbție foarte mare, ci una modestă. Poate că de multe ori nu are sens să cheltuiți foarte mult, ci să alegeți exact ce aveți nevoie. Bineînțeles, hota de jos nu e singura care a fost lansată anul acest, motiv pentru care merită să le verificați și pe restul. Culoarea e foarte importantă dacă aveți aparate în apropiere pe inox. Lăsând la o parte partea estetică, la capitolul funcționalitate stă foarte bine pentru că oferă posibilitatea montării unui filtru de carbon – purificare a vaporilor (recirculare).

E destul de compactă și se vede foarte bine din poza de jos, iar culoarea e una modernă – inox. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aceasta se incorporează în corpul suspendat și trebuie să aibă dimensiuni corespunzătoare, dar hota e la fel de mare care restul din acest segment. După ce va fi instalată, veți vedea doar partea de jos cea care are un finisaj argintiu/inox, că doar e incorporabilă.

Acel motor dezvoltă o putere de 150 W care oferă o capacitate maximă de 198 mc/h. Aceasta poate să difere în funcție de treapta aleasă, iar nivelul de zgomot va fi influențat și el.

În pachetul său veți găsi următoarele accesorii: cablul de alimentare, recirculare, clapeta de retur și două filtre metalice de grăsimi.

Păreri pro și contra

Sunt foarte puține hote care arată atât de bine în acest buget și care vă oferă posibilitatea montării unui filtru de carbon. Panoul de control e în spatele părții telescopice și butoanele sunt vizibile pentru că sunt de culoare neagră. Lampa din spate luminează bine, ea fiind una de 28 W. La alte modele cu capacitate mai mare veți vedea chiar și două lămpi, care pot fi și chiar LED.

Concept OPV3260 poate fi perfectă pentru cei care nu gătesc mult sau poate bucătăria e destul de mică. Unii utilizatori preferă să deschidă geamul pentru  că e aproape de plită, însă nu veți putea deschide geamul chiar oricând. Ideea cu filtru din carbon e una foarte bună pentru cei care nu pot scoate burlanul afară.

Te-ar mai putea interesa