Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Concept LKV4360, combină cu funcție Super Frost

Combina frigorifică Concept LKV4360 e una dintre cele mai bune modele oferite de acest brand și nu cred că va fi ultimul. De la exterior nu pare prea încăpătoare, însă se poate vedea din poza de jos că lucrurile stau diferit. Aveți suporți destui de mari pe ușa frigiderului și chiar raft pentru sticle nu foarte mari. Congelatorul e compartimentat și nu are raft ca la frigidere, iar performanțele sale sunt acceptabile cu acea funcție de congelare rapidă numită Super Frost. Astfel, alimentele proaspete vor fi conservate perfect pentru a nu-și pierde vitaminele și aici fac referire la cantități mai mari.

E unul dintre cele mai noi aparate de pe piață și se vede la interior cum a fost realizat și ce dotări oferă utilizatorilor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Consumul de energie e foarte redus, de aceea clasa de eficiență e A+ și mai că nici nu veți da importanță aparatului pentru că e silențios. Cele mai multe modele de pe piață sunt standard însă și acelea pot fi incorporate, dar depinde și de balamale (dacă permit deschiderea ușilor la 90 grade).

Rafturile sunt realizate din sticlă securizată, astfel că lumina va ajunge mai ușor în orice colț al aparatului. Compartimentul de jos din congelator e cel mai mare și în care puteți pune chiar orice. Capacitatea de înghețare nu e mare dar e acceptabilă ținând cont de funcția aceea specială de înghețare.

Păreri pro și contra

Sunteți avertizați dacă cineva a lăsat ușa deschisă pentru prea mult timp și această funcția ar trebuie să devină una standard, adică să o vedem pe mai multe aparate. Față de multe aparate frigorifice, acesta își reglează temperatura interioară în funcție de cea exterioară, pentru a conserva cât mai bine alimentele indiferent de câte ori veți deschide ușa. Cu alte cuvinte, e vorba de un termostat inteligent care poate scade consumul de energie indiferent cât de cald e în bucătărie.

Concept LKV4360 are un interior bine organizat și am mai spus acest lucru, iar alimentele arată mai bine pentru că iluminarea interioară e cu LED. Această tehnologie de iluminare are un consum mic, o putere de iluminare superioară și o durată de viață mai îndelungată.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu