Concept KV0800, review și păreri ac portabil de 8000 btu

Concept KV0800 e un nou aparat de aer condiționat portabil pentru acele persoane care nu vor să-și bată capul cu instalatori. Vine de la producătorul Concept cunoscut pentru electrocasnice de calitate la prețuri corecte. Despre acest producător trebuie să scriu că e unul din Cehia și că e prezent pe piața noastră de câțiva ani.

Acest model de aer condiționat mobil e unul cu 3 funcții de climatizare și cu eficiență energetică A. Datorită capacității sale de 8000 btu e suficient pentru o suprafață de 22 mp.
Întrucât nu are wi-fi acest aparat poate fi comandat de la telecomandă sau de la panou.
Din imagine se poate vedea că e un model de culoare albă și cu un design minim.

  • 8000 btu
  • Clasa A
  • Aparat 3 în 1

Printre lucrurile avantajoase ale aerului condiționat Concept KV0800 se numără cele trei funcții de climatizare, adică răcire, dezumidificare și ventilare. Din cauza acestora putem să spunem că e un aparat 3 în 1.
Pe timp de noapte nu o să fiți deranjați de acesta deoarece are mod Sleep. Acest mod de funcționare nocturn presupune stingerea afișajului și scăderea vitezei de ventilați și răcire.

Există și puncte mai puțin bune, printre acestea fiind faptul că nu are funcție de încălzire. Din această cauză nu prea are rost utilizarea sa pe timp de iarnă, poate doar dacă vreți să folosiți partea de dezumidficare.
Un alt lucru care poate fi considerat un dezavantaj e că nu are wi-fi, dar comandarea se poate realiza de la panoul de comandă sau de pe telecomandă.

Per ansamblu acest model KV0800 de la Concept se adresează celora care vor un aparat eficient energetic și la a răci pe o suprafață de maxim 22 mp.
În cazul în care sunteți interesați de o alternativă cu capacitate mai mare atunci vă recomand modelul KV1000 care vine cu capacitate de 10000 btu pentru suprafață până în 25 mp.

Te-ar mai putea interesa