Colorovo CityTab Vision 7.85, tabletă cu 3G

Tableta Colorovo CityTab Vision 7.85 e una cu ecran potrivit ca și mărime și aspect 4 pe 3. O puteți folos cum doriți, fie în mod vertical fie în mod orizontal. Poate fi un bun ebook dacă vă place să citiți ori chiar o consolă portabilă dacă nu aveți pretenții la jocuri prea sofisticate. E o tabletă din segmentul mijlociu ca și performanțe, iar pentru cei care nu știu ce componente are, le voi enumera mai jos. E o alegere bună pentru cei care vor o tabletă care poate fi ținută într-o mână. Jos am pus o poză cu aceasta dar și un clip la final pentru cei care nu au mai văzut această tabletă.

Prețul ei e destul de interesant deoarece are 3G și GPS, iar nu toate tabletele le au. Puteți naviga pe webfără să mai aveți un hotspot în apropiere, e nevoie doar de o cartelă SIM . Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul Dual Core de 1.2 GHz e unul Cortex A9 cu chipset grafic bun PowerVR SGX544 MP2. În general, noile procesoare sunt destul de eficiente și performante. Ecranul de 7.85 inci e unul de 1024 cu 768 pixeli și are tehnologie multi-touch. Așa și trebuie să fie deoarece are Android Jelly Bean iar pentru alte aplicații, puteți accesa Google Play.

Multitaskingul nu e o problemă cu 1 GB memorie iar spațiul de stocare e de 8GB, dar utilizabil e mai mic. Pe partea de dotări are două camere, boxă integrată, slot pentru card, 3G, bluetooth, WiFi etc. Ca și porturi are: HDMI, audio și USB. Nu toate tabletele cu 3G pot fi folosite ca și telefoane, dar la acesta se poate.

Plusuri: ecran HD, HDMI, Android Jelly Bean, 3G, bluetooth, GPS, cameră principală, poate fi folosită ca și un telefon.
Minusuri: nu sunt.

Puteți naviga pe web cu Colorovo CityTab Vision 7.85 oriunde v-ați afla și prin WiFi e mai rapid dar și gratis. Pentru acasă e bine să aveți un router wireless, astfel nu veți mai consuma din abonamentul de internet de pe cartela SIM. Dacă nu ați mai văzut cum arată această tabletă, vă recomand clipul de jos.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu