Colorovo CityTab Supreme 7.85, tableta Android 4.2

Tabletele Colorovo sunt o noutate pe piața din România, iar un model destul de bun e acest Colorovo CityTab Supreme 7.85. Vine cu un ecran aproape HD a cărui rezoluție e de 1024×768 pixeli, iar procesorul e un Intel Atom dual core. Mai mult de atât vine și cu Android 4.2, ceea ce înseamnă că puteți rula o sumedenie de aplicații și jocuri din Android Market.
Despre brandul Colorovo trebuie spus că e unul Polonez, iar tabletele vândute sub acest brand sunt foarte bune.

Modelul acesta e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acesta nu e deloc mare având în vedere că ecranul e unul cu panel IPS și că memoria internă e de 16 giga. Din păcate doar vreo 12 giga sunt utilizabili, restul fiind folosiți de sistemul de operare și de aplicațiile preinstalate.

Tableta
Tableta

Vine cu procesor Intel Atom Z2580, iar camera principală are 5MP (cea secundară are 2MP), iar memoria RAM e de 1GB. Multă lume își cumpără o tabletă pentru jocuri și de aceea tabletele au nevoie de plăci grafice puternice… cum e și cazul acestui model care are cip PowerVR SGX544 MP2.
Portabilitatea e un lucru cu care se poate lăuda acest aparat deoarece are o greutate de circa 300 de grame, iar autonomia e de circa 5 ore… depinzând de cum folosești gadgetul.

Printre plusuri se numără camera secundară foarte bună pentru convorbiri pe Skype, procesorul rapid, softul rapid și portabilitatea decentă. Aceste plusuri o fac numai bună pe post de tabletă de familie, însă dacă aveți copii mici atunci trebuie știut că tabletele nu sunt adresate pentru copii de sub 4 ani deoarece le vor strica.

De final pot să zic că acest model e perfect pentru cineva care vrea să citească presa ori să se joace, iar dacă vrei ceva cu 3G atunci ar trebui să te orientezi spre Colorovo CityTab Vision 7.85.
Alături e și un preview video la cum arată dispozitivul și ce e livrat în pachet.

Te-ar mai putea interesa