Colorovo CityTab Lite 8, tabletă cu HDMI

Colorovo CityTab Lite 8 e o tabletă de 8 inci și e evident din numele său, chiar și seria e vizibilă – CityTab. După cum se și numește, se adresează celor care călătoresc și e bine să aveți un hotspot în apropiere deoarece are doar WiFi. Pentru cei care vor un alt tip de conectivitate, puteți alege o tabletă cu 3G ori folosiți funcție WiFi hotspot a telefonului (smartphone-ului). Nu toate telefoanele au acea funcție, deci nu e o soluție la îndemâna oricui. Oricum, prin WiFi viteza de transfer e mai bună. Această tabletă se adresează celor care nu vor performanțe prea mari, ci mai degrabă vor un gadget portabil și funcțional.

Prețul său e unul mic și e normal să fie așa deoarece nu se poate compara la unele capitole cu tablete foarte cunoscute. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul său mi se pare performant deoarece are o frecvență de 1.2 GHz și două nuclee. Nu e nevoie de unul cu patru nuclee cât timp nu sunteți un gamer înrăit (există jocuri care cer mai multe resurse hardware). Deasemenea ecranul e unul HD și o rezoluție prea mare scade din autonomia tabletei. Aceasta are o baterie de 3000 mAh deci autonomia sa e una comparabilă cu cea a unui laptop.

Veți beneficia de un multitasking bun deoarece are 1 GB RAM, puteți instala și alte aplicații pe lângă cele deja gata preinstalate. Ca și dotări are cameră de 2 MP, cameră frontală, slot pentru card, PowerVR SGX540, bluetooth etc. Ca și ieșire video oferă un port mini HDMI. Nu poate fi folosită ca și telefon deoarece nu are 3G, însă există tablete care pot fi folosite pentru a prelua sau a efectua apeluri.
Are Android 4.2 versiunea Jelly bean

Plusuri: autonomie de lucru satisfăcătoare dar nu e foarte mare, HDMI, ecran IPS HD, destulă memorie RAM și spațiu intern.
Minusuri: camera web e de doar 0.3 MP.

Colorovo CityTab Lite 8 e o tabletă destul de interesantă dar există variante de 9.7 inci sau de 7 inci. Jos e un clip cu o tabletă similară ca și design și dotări, pentru a vă putea face o idee.

Te-ar mai putea interesa