Colorovo CityTab Lite 2.1 7, tabletă accesibilă

Colorovo CityTab Lite 2.1 7 inci e una dintre cele mai ieftine soluții mobile de pe piață de aceea nu veți beneficia de multe dotări ori de performanțe ridicate. O puteți folosi pentru navigare, jocuri, redare media etc. dar într-o anumită limită. Jos am pus o poză dar și un clip la final pentru a vă putea face mai ușor o idee despre ea. Chiar dacă nu e cea mai bună tabletă de 7 inci, poate fi alegerea corectă pentru cei care au un buget mic sau nu sunt dispuși să dea prea mult pe o tabletă. Cu siguranță, aceasta nu e singura tabletă de la acest brand și altele sunt mult mai bune dar prețul va diferi și el.

Prețul său e destul de bun pentru o tabletă dar e oarecum justificat, dar și așa mi se pare foarte bun. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Are un Dual Core de 1GHz cu placă grafică Mali 400. E cel mai uzual procesor grafic și poate reda 3D. Pentru jocurile mai noi vă recomand un Quad Core, ori un Dual Core mai nou. Pe ecranul său de 7 inci se pot viziona filme până la calitate video 480p și nu prea are sens la calitate și mai mare deoarece nu se vede diferența.

Capacitatea memoriei RAM putea fi de 1 GB, dar și 512 MB de RAM e ok pentru cei care nu instalează prea multe pe ea. Are 4 GB memorie internă, deci vă puteți lua mai un card de memorie însă nu are rost mai mare de 8GB. Are o cameră web ca oricare altă tabletă dar nu e prea performantă (0.3MP). Pe partea de dotări are WiFI, microfon, USB, jack audio și sistem Android 4.2 Jelly Bean.

Plusuri: e ușoară, Android JB, autonomie modestă, spațiu de stocare decent, imagine bună și altele.
Minusuri: ar doar 512MB RAM.

Colorovo CityTab Lite 2.1 poate fi a voastră dacă nu aveți nevoie de o altă configurație, alte dotări sau de o tabletă mai mare. Tabletele mai mari sunt și mai dotate, dar nu au același preț. Jos am pus o prezentare pentru a vedea cum arată aceasta și cam care sunt accesoriile incluse.

Te-ar mai putea interesa