Colorovo CityTab Lite 2.0 7, tabletă accesibilă

Tableta Colorovo CityTab Lite 2.0 7 e una destul de reușită ținând cont de preț dar și performanțe. Arată precum alte modele de la acest brand și care fac parte dintr-o generație apropiată. Fiind o tabletă de 7 inci, greutatea ei e destul de redusă. Tabletele mici sunt portabile și destul de dotate, iar cele de până la 10 inci nu oferă cu mult mai multe dotări (doar mai bune). Prețurile diferă de la un model la altul dar nu veți găsi tablete foarte performante care să fie foarte ieftine. Sistemul de operare e Android 4.2 ca și la versiune 2.1. Designul e același chiar dacă versiunea de tabletă e puțin diferită (spatele e pe o culoare iar fața e pe altă culoare, dar în general partea din față e negru-lucioasă).

Prețul său e bun și cu siguranță dacă nu ați mai avut o tabletă, cu aceasta veți face alegerea corectă. Pentru cei cu pretenții mai mari le recomand tablete mai scumpe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul Dual Core de 1.2 GHz e unul destul de bun dar nu e cel mai performant Dual Core. Ecranul de 7 inci are o rezoluție de 800 cu 480 pixeli, deci e mică dar nu asta contează. Bineînțeles, puteți interacționa cu acel ecran și interfața Android e ușor de folosit chiar dacă sunt multe opțiuni.

Memoria RAM e una de 512 MB și spațiul intern e de 4GB. Poate că nu veți rămâne cu o memorie de stocare mare dar un card poate ajuta. Pe partea de grafică, are Mali 400 care e unul dintre cele mai cunoscute procesoare grafice. Bateria sa nu e așa de mare deci nici autonomia nu e așa de mare.

Plusuri: are un preț atractiv, e portabilă, are procesor cu 2 nuclee, slot pentru card și Android Jelly Bean.
Minusuri: nu are prea multă memorie RAM.

Colorovo CityTab Lite 2.0 nu e singura tabletă de 7 inci care o puteți lua în acest buget mai sunt și altele de la acest brand ori de la altul. În principiu, prețul e în mare parte justificat dar nu veți găsi astfel de tablete de la producători foarte cunoscuți. Poate că mulți dintre voi nu aveți nevoie de o tabletă prea performantă .

Te-ar mai putea interesa