Colorovo CityTab Lite 10, tabletă ieftină cu Android 4.2

Tableta Colorovo CityTab Lite 10 e o variantă mai mare însă există și variante mai mici – 7 și 7.85 inci. Puteți alege oricare model doriți doriți cam toate sunt la fel de performante, doar unele dotări diferă. Designul e același la toate, finisaj negru lucios pe față și spate gri. Forma se e puțin rotunjită iar aspectul ecranului e 16 pe 9. Recomand un aspect lat decât unul 4 pe 3 deoarece stă mult mai bine pe birou (cu un stand). Din punct de vedere al dotărilor, e o tabletă de tip low-end spre mid-range. Dacă nu vă place una dintre acele modele, e bine că există altele de la acest brand care probabil vor fi mai pe plac.

Prețul ei e foarte bun ținând cont cât costă alte tablete de 10 inci sau cu ecran similar ca și mărime. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul Dual Core de 1.2 GHz e soluția perfectă pentru cei care vor ceva eficient dar și care să consume puține resurse. E însoțit și de PowerVR SGX540 care e un procesor grafic bun dar și des întâlnit. Ecranul său de 10 inci nu e prea detaliat deoarece rezoluție a una de 1024 cu 600 pixeli. Memoria RAM e una de 1 GB iar pentru cei ce vor mai mult, trebuie să scoată și mai mult din buzunar (adică să alegea o altă tabletă).

Nici pe partea de stocare nu impresionează mult, deoarece are doar 4GB. De aceea există carduri de memorie și servicii online de stocare (pentru poze/clipuri). Are dotări bune: difuzor, cameră web, mufă audio, microfon, USB și WiFi. Versiunea de Android e foarte importantă și în acest caz e 4.2 Jelly Bean. Pachetul tabletei include: tableta, cablul USB, încărcătorul și manualul de utilizare.

Plusuri: foarte ieftină, Android 4.2, configurație bună, bateria oferă o autonomi bună dar nu foarte mare și ușor de folosit.
Minusuri: ecranul nu are o rezoluție mare.

Colorovo CityTab Lite 10 e o alegere inteligentă pentru cei care nu vor o tabletă pentru excursii sau pentru mașină. Spun asta deoarece cea de 7 inci are atât 3G cât și GPS. Și cea de sus suportă 3G însă doar printr-un modem extern 3G și conectarea se face cu un cablu OTG. Jos am pus un clip cu tableta de 7 inci deoarece prezintă caracteristici tehnice similare.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu