Coby MID 8127

Dacă întotdeauna ți-ai dorit o tabletă ieftină atunci recomandarea mea ar fi această tabletă Coby MID 8127 8” deoarece vine cu procesor Cortex A8 1.0GHz, 4GB memorie, Wi-Fi, Android 4.0, și husă. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și e una dintre cele mai ieftine tablete de pe piață. Garanția e de 2 ani și poate fi mărită la maxim 4, iar greutatea e una mică așa încât să o puteți duce într-o geantă ori buzunarul de la geacă.

Poze

Coby Kyros MID 8127 e de culoare neagră și are un ecran mare de 8 inci care are o rezoluție de 800 pe 600 pixeli și asta se traduce în posibilitatea vizionării filmelor HD. Ecranul e unul 4:3 și acest lucru înseamnă că o să puteți vedea bine atât paginile web cât și filmele. Dacă era un ecran 16 pe 9 atunci erau oarecare probleme cu afișarea paginilor de pa Internet, însă așa nu e.

Cutia
Conținutul pachetului

Specificaţii tehnice

Coby MID8127 are niște caracteristici destul de ok din punctul meu de vedere deoarece procesorul e un ARM Cortex-A8 multi core, iar memoria RAM e de 512 MB. Nu e dotată cu 3G însă are wi-fi și datorită portului mini USB se poate conecta un adaptor 3G. Are chiar și port mini micro HDMI și asta înseamnă că o să puteți vedea conținutul ei pe un TV cu acest port. pachetul e unul destul de bogat deoarece în cutie aveți tableta, husa, niște căști, cablu USB și adaptor micro USB la USB.

Păreri pro şi contra

Pro: suportă multe tipuri de jocuri și aplicații deoarece are suport Android Market adică Google Play; prețul e unul dintre cele mai mici de pe piață; garanția e una de 2 ani și la nevoie poate fi mărită la 3 ori 4 ani; greutatea e una de 500 grame și asta asigură o portabilitate mare; autonomia e una mare și de aceea bateria ține undeva la 5 ore; are suport pentru Flash Player 11.
Contra: poate doar ecranul care nu e prea mare.

Concluzie

Coby Kyros 8127 e un model realizat de un brand american cu tradiție, adică Coby și cred că e un tablet pentru buzunarul oricărui român. Sistemul de operare e Android 4 și asta înseamnă că e un OS la zi care consumă puțin și poate fi extins cu mult aplicații și jocuri. Dacă vă place acest tablet atunci vă recomand clipul de alături care e un video preview destul de reușit.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Coby MID 8127”

  1. Buna ziua.
    as avea o intrebare, citeam zilele trecute pe siteul dumneavoastra reviews la Coby MID 8127 si Allview ALLDRO 2 SPEED Superslim. si nu stiu intre care sa aleg. v-as ruga frumos, daca binevoiti sa imi recomandati una dintre ele intrucat dilema e foarte mare, ambele au aceleasi caracteristici, tableta de la ALLVIEW este poate usooor mai performanta insa COBY e firma americana.

  2. Ambele sunt foarte bune și nu aș putea spune despre Coby că ar fi neaparat un producător american, deoarece asamblarea mai mult ca sigur că se face în Asia.

Comentariile sunt închise.