Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Coby MID 1126

Tableta Coby MID 1126 e un model de 10 inci care se mai numește și Kyros MID1126. Chiar dacă poate fi găsită sub diferite denumiri, e aceeași tabletă însă doar denumire diferă puțin. Are un procesor Cortex A8 de 1GHz, 512MB de RAM, memorie internă 4GB, Wi-Fi și noul Android – 4.0.3 Ice Cream Sandwich. Deci nu e un model High End deoarece îi lipsește procesorul Dual Core și memoria RAM de 1GB, dar și așa se mișcă decent și rulează tate jocurile. Performanțele sale se datorează faptului că are un procesor grafic Mali 400. Design-ul său e destul de similar cu cel al modelelor de 7 inci de la acest producător. MID 1126 are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Tableta

Tableta

Specificații tehnice

Procesorul său e unul cu un singur nucleu numit Cortex A8 și are o frecvență de 1 GHz dar și un procesor grafic Mali 400. Ecranul său e unul TFT LCD care are o diagonală de 10.1 inci, rezoluție HD+ și multi-touch. Pe partea de memorie vine cu 512MB RAM și 4GB memorie internă, deci vă recond un card de 8GB microSD.

Pe partea de multimedia are cititor de carduri, difuzoare incorporate, microfon, cameră web și suportă o mulțime de formate media. Porturile sale sunt multiple: mini USB, mini HDMI și ieșire jack 3.5 mm. Nu e o tabletă 3G și deci aveți nevoie neapărat de un router wireless acasă pentru a naviga pe web. Autonomia sa ajunge chiar și la 5 ore deoarece bateria e de 3000 mAh. Ca și caracteristici speciale prezintă: redare 1080p, Coby App Store, cablu USB și poate fi folosit fără probleme ca un ebook reader.

E una dintre acele tablete care trebuie folosită cu ambele mâini în special că nu e foarte ușoară dar nici grea – 617 grame. O tabletă de 7 inci poate fi ținută ușor într-o singură mână însă nu vine cu difuzoare stereo ca la aceasta. Alegerea e a voastră deoarece fiecare are alte posibilități financiare.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu difuzoare stereo, vine cu cel mai nou Android, suport flash, preț atractiv, autonomie decentă dar nu se poate compara cu cea a tabletelor mai scumpe.

Minusuri: nu vine cu Android Market (Google Play), dar alternativa oferită de producător e și ea utilă.

Concluzie

Coby MID 1126 e recomandarea mea pentru cei care doresc un gadget generos din punct de vedere al dimensiunilor sale, care e ideal pentru navigare dar și jocuri. Puteți viziona o despachetare dar și o prezentare a acestei tablete mai jos:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu