Coby MID 1125 10

Tableta Coby MID 1125 10″ numită și Kyros MID1125 e oferită de un producător american cu experiență în domeniu. Produselor oferite de acesta sunt accesibile și bune. Deci poate concura lejer cu cele autohtone de la Evolio și Allview. Acest model de 10 inci vine în două variante/culori (gray/red), cu un procesor Cortex A8 de 1.0GHz, memorie de 4GB, Wi-Fi și Android 2.3. Pot spune că prezintă relativ aceleași specificații ca și modelul de 7 inci – MID 7022. Nu vine cu un upgrade la Android 4.0 ICS pentru că nu are configurație corespunzătoare și deci Ice Cream Sandwich numai ar încetini tableta. MID1125 Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cutia
Tableta

Specificații tehnice

Chiar dacă nu are procesor Dual Core ci unul Cortex A8 de 1GHz, poate rula cam toate jocurile 3D de pe piață deoarece are un procesor grafic Mali 400. Ecranul său e unul tactil care acceptă gesturi și care are o rezoluție corespunzătoare – 1024 cu 600 pixeli – pentru un ecran de 10 inci (cât a unui netbook). Spre deosebire de alte tablete, aceasta are un aspect wide motiv pentru care e ideală pentru vizionat filme. Cele cu ecran 4 pe 3 sunt bune pentru citit și navigare web. Chiar dacă are 4GB, puteți opta pentru un card de memorie în special că are cititor de carduri.

Dacă o poziționați în picioare, veți observa că în partea stângă vine cu cameră web dar din păcate nu e una prea performantă, iar în spate nu are nici o cameră foto. Memoria sa RAM de 512 MB e suficientă pentru Android 2.3 Gingerbread, însă pentru 4.0 gadgetul are nevoie de 1GB standard. datorită Android-ului tableta suportă majoritatea formatelor media cunoscute și de aceea poate fi considerat un gadget perfect pentru redarea conținutului media în special că are și două difuzoare și ieșire HDMI. E vorba de o ieșire HD/Full HD de tip micro HDMI cu care puteți conecta un TV sau un monitor la această tabletă. Deasemenea are ieșire audio 3.5 mm și miniUSB.

Coby MID 1125 are doar conectivitate Wi-Fi de până la 150 Mbps și nu cred că vom vedea un model 3G cât de curând. Bateria de de 3000 mAh oferă o autonomie de 5 ore maxim. Având în vedere că majoritatea tabletelor în acest buget oferă o autonomie similară, nu poate fi considerată un plus. Chiar dacă nu are Android Market, vine cu un „market” propriu – Coby App Store.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e destul de rapidă, suport Adobe Flash Player 11, funcție eBook Reader, are G-sensor și difuzoare stereo.

Minusuri: nu are acces la Android Market, dar cei de la XDA oferă o soluție chiar și fără rootare.

Concluzie

Coby MID 1125 e o recomandarea bună deoarece tableta e un funcțională dar și performantă. Am pus un clip ca să vă faceți o idee despre tabletele acestui producător:

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Coby MID 1125 10”

  1. Buna Ziua!detin o tableta COBY KYROS Model: MID 1125 intrebarea mea este Unde gasesc un service pentru modelul asta in tara tableta este de afara si vreau sa inlocuiesc displayul

Comentariile sunt închise.