Coby Kyros MID-1045 10, tabletă 8GB

Coby Kyros MID-1045 e o tabletă cu ecran de 10.1 inci a cărui rezoluție e de tip HD (1280×800 pixeli) și cu sistem de operare Android 4. Din păcate e vorba despre un model cu procesor dual core, dar memoria RAM de 1GB o să vă ajute să puteți juca jocuri fără sacadări.

Nu costă prea mult întrucât are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe aceștia noi primim un aparat care are un hardware bun și soft mai mult decât decent. Androidul nu e cea mai nouă versiune, dar cel puțin e vorba despre o versiune stabilă.
Din poza de alături se poate vedea mai bine cum arată acest dispozitiv, iar pentru detalii suplimentare puteți accesa clipul postat la final

Tableta
Tableta

Pe partea de detalii tehnice se poate lăuda cu ecranul HD, cei 1GB memorie RAM și memoria internă de 8GB. Din păcate doar vreo 6 giga sunt utilizabili deoarece restul sunt utilizați de soft (pentru mai mult puteți opta pentru un card MicroSD de maxim 32 giga). Dacă vreți să vorbiți pe Skype atunci acest model o să vă ajute în acest sens întrucât are webcam de 0.3 megapixeli.
Pentru transferul diferitelor informații puteți apela la portul USB ori HDMI. Iar, când o să vă luați card atunci puteți să vă folosiți de el. Probabil că cel mai rapid de a transfera fișierele e prin wireless ori prin ceva de genul Google Drive/Dropbox.

Lucrurile care sunt plusuri în cazul acestui model sunt autonomia ridicată (care conferă o portabilitate mai mult decât decentă, bateria ținând 4 ore), memoria și sistemul de operare extensibil (Android 4.0).
Din păcate are și minusuri printre care se numără lipsa unui procesor dual core și a unui SO mai nou – Android 4.3 ori 4.4, de exemplu. Nu e o problemă prea mare că nu are OS mai nou, dar nu ar fi stricat la multitasking un procesor mai rapid.

Per ansamblu acest aparat e unul pe care eu l-aș cumpăra deoarece are hardware bun, iar softul e unul care poate fi extins cu diferite aplicații și jocuri.
Pentru mai multe detalii vizuale legate de acest aparat puteți vedea din preview-ul alăturat.

Te-ar mai putea interesa