ChiQ 12000 BTU, aparat de aer condiționat mobil cu kit de montare inclus

ChiQ 12000 BTU este o alternativă la aparatul de aer condiționat clasic deoarece este mult mai ușor de instalat, adică nu necesită o firmă autorizată pentru a-l monta și aveți nevoie doar de cunoștințe minime pentru a-l pune în funcțiune. Are o capacitate generoasă care va fi de folos pentru cei care vor să-l folosească în încăperi mai mari sau poate pentru două încăperi dacă țineți ușa deschis (un hol și o cameră). Performanțele cresc atunci când vorbim de o cameră nu foarte mare sau dacă locuința este bine izolată (la exterior și termopane).

Din imaginea de jos se poate vedea cum arată acest model și poate fi pus oriunde în cameră deoarece nu ocupă mult spațiu, are chiar un design plăcut. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Conform producătorului, aparatul poate fi folosit în camere de până la 45 mp. Poate fi pus oriunde pe podea, însă este recomandat să-l puneți la perete sau într-un colț. Vă este recomandat să evacuați aerul cald pe geam sau poate aveți o altă ieșire spre exterior. Orice priză din apropiere este ajuns pentru că nu are un consum foarte mare și consumul depinde și în funcție de setările făcute. În manulul său sunt ofeirte toate informațiile necesare pentru ca voi să-l instalați corect și să vă bucurați de o atmosferă mai plăcută.

Păreri pro și contra

Are o clasă energetică decentă, adică nu consumă atât de mult. Are funcții numeroase și satisfăcătoare, însă nu este prezentă cea de încălzire (pentru sezonul rece). Instalarea este ușoară și după cum am menționat, kitul de instalare este inclus. Chiar dacă are un panoul de control în partea din față și cu interfață prietenoasă, este inclusă și telecomanda. Puteți să vă luați gândul de la aparatele clasice și nu aveți nevoie de două sau mai multe pentru locuința voastră, ci este de ajuns acesta pentru că este portabil.

Modelul ChiQ de 12000 BTU este ceva mai zgomotos decât aparatele care se pun pe perete deoarece nu are unitate exterioară, ci este un aparat 2 în 1. Nu va fi deranjant dacă îl porniți când nu vă aflați în cameră și poate că ar fi fost utilă tehnologia WiFi pentru un control de la distanță mai mare.

Te-ar mai putea interesa