Cel mai ieftin suport pentru laptop (cooling pad) cu ventilator

Când îţi iei un laptop pentru jocuri sau prelucrare audio video ai nevoie de un suport pentru laptop cu ventilator pentru răcirea notebook-ului. Cel mai ieftin cooling pad este undeva în jurul sumei de 100 de lei. Dacă n-ai chef să-ţi iei un astfel de cooling pad poţi să-ţi iei adio de la laptop în maxim o lună şi va trebui să cumperi unul nou sau îl pui la bibelouri.

Am scris despre câteva standuri sau cooling paduri şi le recomand pe cele două de mai jos.
Colling pad de la Microsoft, la circa 65 de lei

De sus
Lateral

Acest aparat are un preţ de aproximativ 80 de lei. Este destul de apreciat datorită preţului accesibil, motiv pentru care a primit 4 stele din 5.

Cooler-Master NotePal U2 Fan Edition, la circa 80 de lei

Poza 2
Coolere

Are un preţ accesibil, dar este cel mai apreciat motiv pentru care a primit 5 stele din 5.

Dintre cele două „răcitoare” l-aş alege pe al doilea, deşi este puţin mai scump, pentru că are două ventilatoare, este făcut din aluminiu, iar din cauza construcţiei produce o răcire mai eficientă.

4 comentarii la „Cel mai ieftin suport pentru laptop (cooling pad) cu ventilator”

 1. Am un laptop de gaming cu placa pe 128 de bit si am inteles ca pentru aceste modele este recomandat sa cumperi un suport pt laptop. Ce imi recomandati. Sa imi iau un suport. Nu prea am chef sa-mi inghesuiesc toate pe birou dar daca e sa mi se arda placa de baza de la laptop mai bine stiu ca imi cumpar asa ceva.
  Sa imi cumpar?

 2. Suportul de laptop se pune sub laptop, deci nu va lua din spaţiul de pe birou. Cred că ar fi indicat să-ţi iei unul dacă ai un laptop de gaming şi te joci mult.

 3. Esti informat gresit. Am un netbook puternic la care fac editare video de fix un an fara cooler si inca nu mi-am „luat adio” de la el. Raceste perfect cu ventilatia lui originala fara nici un fel de alt „adaos”. Si nu e un super brand gen Vaio sau Mac.
  Formuleaza profesionist si nu mai ingrijora oamenii degeaba.

 4. 1. Tu ai netbook (cu placă video integrată), nu laptop. La editare video placa video nu este solicitată nici pe jumătate și aici mă refer la cele pe cel puțin 64 de biți, dedicate. Când îți cumperi un laptop performant cu 1 sau 2 ani garanție, nu ți-l iei doar pentru 1-2 ani ci pentru o perioadă mai îndelungată. Laptopurile sunt mai performante atunci când sunt reci, același lucru și pentru componentele interne.

  2. Păi atunci care ar mai fi rostul cooling pad-ului dacă nu răcește? Ideea este să previi orice neplăcere, sau dezastru. Dacă nu ai un laptop gen RoG sau Alienware și mai degrabă un hybrid atunci este recomandat un cooling pad deoarece sunt subțiri și au o singură ieșire pentru aerul cald.

  3. Netbook-ul este netbook, și laptopul este laptop, nu există netbook-uri pentru jocuri motiv pentru care nu-ți trebuie un suport pentru el (netbook). Acestea au fost realizate pentru a răci cu până la 5 sau chiar mai mult grade (depinde de cât ești dispui să dai pe un astfel de pad, unul mai scump răcește mai mult – coolere mai mari sau mai multe) părțile care se încălzesc peste medie.

Lasă un comentariu