Cel mai ieftin laptop nou cu HDMI din România

Am scris despre foarte mult laptopuri şi nu credeam că există notebookuri de genul cel mai ieftin laptop nou cu HDMI în România. care este şi cel mai bun laptop până în 1600 de lei. Dar, există şi e performant. Este vorba de laptopul HP 625 care costă undeva între 1300 şi 1600 de lei, la acest magazin online îl vei găsi la cel mai bun preţ. Acest model este şi cel mai vândut model, motiv pentru care are cel mai bun raport calitate/preţ.


Laptop HP 625

Închis
Deschis

Acest laptop HP 625 este foarte bun pentru home use (uz casnic) sau pentru business deoarece are HDMI şi procesor dual core. Pot spune că şi arată destul de bine, dacă nu chiar foarte bine. Pentru că este cel mai ieftin laptop nou a fost şi cel mai vândut notebook la un preţ de 1349 lei cu procesor AMD Turion 2 P540, V140, hard disk de 320 GB, 2 giga de RAM de tip DDR3 la o frecvenţă de 1066Hz şi placă video integrată de la ATI numită 4200.

Ce te-ar face să nu-ţi iei un astfel de notebook?

Dacă eşti o persoană pasionată de ultimele jocuri setate la detalii maxime atunci trebuie să afli că nu-ţi vor merge pe acest PC.

Ce te-ar motiva să-l cumperi?

L-ai lua pentru că este un laptop ieftin din România cu HDMI, procesor dual core, placă video cu suport FullHD şi are cea mai mare autonomie pentru un laptop cu un asemenea preţ.

Alternativă cu ecran de 17, 3 inci

Dacă eşti în căutarea unui laptop ieftin dar cu ecran mai mare cu ceva mai multe specificaţii ar trebui să şti că Asus N73JF este cel mai ieftin laptop cu ecran de 17,3 inci de tip HD la o rezoluţie 1600 cu 900 pixeli, sunet de tip SRS, 4 giga de ram (pe dual channel), procesor i5-460M şi placă video dedicată GT 425M de 1 giga + placă video integrată Intel HD graphics.

Curbe
Sunetul

Probabil spuneţi de ce două plăci video, una dedicată şi una integrată? Din experienţă vă pot spune că un laptop care are doar placă video dedicată va avea o autonomie mai scăzută decât unul cu integrată. Faptul că vine cu două plăci grafice, îţi oferă oportunitatea să comuţi între ele, de exemplu când navighezi pe Internet şi vizionezi file te foloseşte de placa integrată care îţi va oferi o autonomie cu 30% mai multă decât în celălalt mod. Placa video o vei folosi doar pentru jocuri, aplicaţii 3D sau pentru filme Blu-Ray (laptop-ul are TV-Out).

Cel mai ieftin laptop poate fi oricare dintre cele două depinde din ce punct de vedere îl priveşti şi pentru ce vrei să-l foloseşti. De exemplu acest Asus poate fi un laptop bun pentru jocuri dar poate fi şi cel mai ieftin laptop de 17,3 inci.

Te-ar mai putea interesa