Cel mai bun telefon ieftin cu Android

La momentul actual, cel mai bun sistem de operare pentru telefoanele mobile este Android, care este şi gratis pentru updatare. Pentru faptul că este gratis şi este un produs marca Google, majoritatea smartphone-urilor au acest sistem de operare. Cel mai ieftin telefon cu Android vine de la Samsung, i5500 Galaxy 5, costă între 439-459 lei, ca resigilat sau nou. Deci, preţul este relativ bun şi consider că oricine îşi poate permite un telefon ieftin cu Android.

Poze

Ce conţine pachetul
În mână

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Preţ

Preţul după cum am precizat anterior este de 519 lei ca resigilat (ambalaj deteriorat) şi 559 lei ca nou. Specificaţii sunt următoarele: greutate aproximativ 100 de grame, ecran LCD TFT de 2.8 ţoli cu 16 milioane culori la 240 cu 320 pixeli, mufă de 3.5 mm pentru căşti, memorie de 170MB, slot card pentru MicroSD, 3G, bluetooth, Wi-Fi, conectare USB 2.0, cameră de 2 megapixeli la 1600 cu 1200 pixeli, Android versiunea 2.1, procesor de 0.6 GHz, radio, culoare neagră, acumulatorul este Li-Ion de 1200mAh care are o autonomie de până la circa 10 ore de convorbiri în 2G şi circa 20 zile în stand-by tot în 2G.

Concluzie

Cu siguranţă este o alegere înţeleaptă pentru că telefoanele se tot ieftinesc, astfel dacă cumpărai un telefon cu 2.000 de lei… peste vreo 2 ani nu vei primi nici jumătate pe el. Deci cumpărând un telefon ieftin ca acesta nu vei pierde mulţi bani.

Acest smartphone ar putea fi cel mai ieftin telefon Android, şi spun „ar putea fi” deoarece se lansează destul de des noi telefoane din ce în ce mai ieftine.

Alternativă ceva mai bună

Dacă nu v-am convins cu acest Samsung datorită faptului că este cam mic ecranul şi dispuneţi de ceva bani, atunci vă voi recomanda un al telefon mobil ieftin cu Android. Modelul de telefon mobil recomandat de mine este LG Optimus One P500, care are un preţ de circa 559 de lei.

Întins
Pachet

Aceste telefon ieftin are un ecran de 3,2 inci la o rezoluţie de 320 cu 480 pixeli la 256k culori, sistem de operare Android 2.2. În ceea ce privesc conectivitatea, acesta dispune de bluetooth versiunea 2, Wi-Fi, conectare PC prin microUSB, GPRS clasa 10 şi mufă pentru căşti de 3,5 mm. Şi camera foto este mai bună deoarece scoate poze de 2048 cu 1536 pixeli şi filmează cu o rezoluţie de 640 cu 480 pixeli, toate acestea pentru că este de 3MP.

Chiar dacă autonomia este aceeaşi cu a telefonului Samsung trebuie să luăm în considerare că LG-ul are specificaţii mult mai bune şi arată mai bine. Putem spune că autonomia este foarte bună.

Deci, cel mai ieftin şi cel mai bun telefon Android poate fi unul dintre cele două pentru că sunt cele mai vândute modele de telefoane Android deoarece cele două fac parte din categorii diferite, datorită specificaţiilor diferite.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Cel mai bun telefon ieftin cu Android”

Comentariile sunt închise.