Cel mai bun şi ieftin Internet Mobil fără abonament pe laptop

Acest tip de Internet se adresează mai mult celor care călătoresc şi posed un laptop sau netbook. Cel mai bun Internet Mobil fără abonament l-am găsit la eMAG cu doar 27 de lei pentru zece zile şi 51 de lei pentru 30 de zile. Deci, poate fi cel mai ieftin, numai că dispozitivul mobil sau modem-ul are un preţ cam mare, de la 144 de lei cu o viteză de până la până la 7.2Mbps. Acesta este un lucru interesant pentru că nu trebuie să semnezi nici un contract cu nimeni, iar dacă nu eşti satisfăcut de calitatea serviciilor poţi vinde altcuiva modemul.

Preţuri şi poze

la 144 lei
la 174 lei

Cuprinde modemul, cablu USB şi nu are credit iniţial.

Acasă

la 25 lei

la 51 lei

Pachetul

Pentru a te conecta trebuie să inserezi cartela SIM în modem, conectezi modemul, dai conectare în aplicaţia software oferite de Vodafone (se va instala automat), creare cont, încărcaţi cartela cu credit şi alegeţi oferta dorită.

Modemul USB Huawei

Viteza este una destul de bună pentru 7.2 Mbps în Bucureşti, care poate fi între 0.38 MB/s şi 1.8MB/s download şi 0.38MB/s upload. Viteza este una bună deoarece nu este unul ca să downloadezi torente, ci se adresează oamenilor de afaceri, posesorilor de site-uri şi celor ce doresc să efectueze operaţiuni online, şi nu numai.

Viteză maximă

Concluzie

Pentru faptul că este probabil cel mai bun şi ieftin Internet Mobil fără abonament pe laptop, acoperire 90% în România, este un lucru convenabil motiv pentru care-i acord nota 4.7 din 5, serviciul putea fi mai ieftin.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Cel mai bun şi ieftin Internet Mobil fără abonament pe laptop”

  1. „Scump domne scump” la concurenta e mai Eftin.Eu am internet pe mobil(extraoptiune la ab de voce) de la Vodafone dar am si de la Digi si pot sa zic ca viteza este cam lafel,partea proasta e ca la Digi mi-a dat pingul mai mare fata de Vodafone dar asta probabil din cauza serverului cu care sa facut testul.

    Net pe stick am „butonat” doar pe Digi si si ala pe stickul unui prieten dar nu cred ca este vre-o mare diferenta fata de Vodafone doar pretul stickului,acu Digi nu are net prepay pe stick ci doar pe cartela sim pt telefon dar cu un oricare alt modem usb test facut cu un modem hsdpa usb Huawei E220.

  2. Varianta cu 15 sau 30 de zile normal că e mai scumpă față dacă ai avea un abonament la ei. Pentru o singură persoană e avantajos, dar dacă sunt cel puțin două persoane în familie care folosesc internetul pe cel puțin două laptopuri/calculatoare… un modem 3G pe USB nu mai e așa de atractiv. Un modem 3G pe USB e destul de bun dacă ai o tabletă/laptop doar cu Wi-Fi și ești singura persoană care folosește internetul.

  3. S-a cam dus puiul cu aţa! Orange a depăşit toate aşteptările! Eu, la ţară descarc cu 1,5 MB ) reali, iar la test îmi dă 12-13 Mbps. Tare nu?

  4. Pe langa localitatea Huedin din judetu Cluj care ar fi cea mai buna varianta de internet mobil dar pe cartela ca nu vreau sa fac abonament ca plec inapoi dincolo.Ma intereseaza in special de a putea vorbi pe Skype si sa si mearga ca am incercat de pe mobil dar nu merge este diferenta din internetu de pe mobil si cel pe stic?

Comentariile sunt închise.