Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Cel mai bun router wireless

Cel mai bun router wireless vine de la producătorul D-Link. Modelul D-Link DIR 600, care este prezentat mai jos, este unul de excepţie, semnalul este chiar şi la o distanţă de peste 15 metri, iar mulţi dintre cei care l-au cumpărat au fost mulţumiţi de el. Este unul dintre cele mai ieftine rutăre deoarece are un preţ cuprins între 59 şi 89 lei.

Poze

Din faţă

Conexiuni

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Preţ

Preţul este accesibil, astfel acest router fără fir costă 89 lei. În general toate routerele au preţuri care se învârt în jurul sumei de 100 de lei, deci nu veţi găsi ceva mai ieftin şi mai bun. 😉

Păreri pentru achiziţia acestuia

Rutărul este Bazat pe noul standard Wireless N, adică vine cu o singură antenă. Mai tare este că poate atinge viteze de 150 Mbps. Scriam că este bazat pe standardul N, dar este compatibil şi cu standardul wireless G. Are switch Ethernet cu 4 porturi de tip 10/100 pentru a se putea putea conecta prin cablu mai multe dispozitive ( de exemplu cum ar fi PC-uri, laptopuri, media playere şi console de jocuri ca PlayStation 3).

Suportă QoS, adică Quality of Service, care oferă unor materiale prioritate faţă de altele în trasmiterea pe internet de exemplu în cazul conţinutului media (audio sau video) îl prioritizează pentru a nu crea bruiaje. Această tehnologie este suportată şi de Windows XP.

Nota 10 cu +

Având în vedere că are un preţ accesibil, nu se strică şi este de ultimă generaţie cred că merită nota 10 cu plus. Acesta este compatibil cu orice laptop şi cu orice standard, de aceea este cel mai bun router wireless.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Bubu

    Trebuie sa-misiau si eu ceva asemanator pentru ca vechiul ruter d-link s-a stricat dupa ce l-am scapat pe jos. La rutere e rau ca nu se alimenteaza direct de la calculator. Nu stiu daca s-a inventat asa ceva.

Lasă un comentariu