Cel mai bun router fără fir

Când îţi iei un laptop nou ai nevoie şi de cel mai bun router, de preferat wireless (fără fir). Cred că cel mai bun producător de routere este D-Link şi de aceea recomand unul de la ei, adică router-ul wireless D-Link DIR-600.

Poze

Din faţă
Conexiuni

Alege un router fără fir (wireless)

Routerele clasice nu mai sunt la modă şi nici nu se prea mai găsesc, pe când router-ele fără fir (wireless) sunt tot mai ieftine şi populare. De aceea routerele wireless sunt cele mai bune.

De la D-Link

Cum Acer, Asus şi Dell sunt nume importante când vorbim de laptopuri aşa şi D-Link este un nume important când vorbim de routere. De aceea alege DIR-600 de la D-Link pentru că nu vei da greş. Instalarea este foarte uşoară datorită softului foarte simplu şi este singura soluţie dacă doriţi Internet în toată locuinţa.

Acest router are tot ce-ţi trebuie şi este uşor… ca greutate, deci este cel mai bun router.

Te-ar mai putea interesa

11 comentarii la „Cel mai bun router fără fir”

  1. Si eu am un D-Link si un Inventel Livebox, dupa ce am folosit mult timp un Linksys, care, batran, a facut o paralizie a unor circuite, din cauza penelor de curent de la Renel. Sunt de recomandat aceste routere D-Link, fiabile si la preturi accesibile. 😉

  2. Poate sunt aşa de bune pentru că firma are o oarecare experienţă în producerea de dispozitive pentru reţelistică.

  3. Am si eu un DIR-600 de la D-Link la care am legat 2 desktopuri si un laptop, acesta din urma wireless si, folosindu-le pa toate in acelasi timp, nu am probleme in accesarea de continut video sau la download. Il recomand pt. cei ce au net de la RDS.

  4. Cand nu iti merge netul, este bine sa ai routerul/modemul cel distribuit de catre firma de internet, pentru ca firmele de internet sa nu mai aduca ca motiv, pentru dereglari, aparatura straina…si mai performanta 😉

  5. Evaziv, si cam scolaresc scris articolul si criteriile de analiza se bazeaza pe:e frumos,e usor, are un nume cu ceva rezonanta.

  6. routere fara fir cu modem usb, unde gasesc ca sa pot naviga pe telefon de pe stiku de internet astept un raspuns daca se poate .cu stima muryx:)

  7. Daca cumpar rutarul acesta trebuie sa mai platesc in fiecare luna abonament sau doar o data suma de 89 de lei?

Comentariile sunt închise.