Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Cel mai bun router fără fir

Când îţi iei un laptop nou ai nevoie şi de cel mai bun router, de preferat wireless (fără fir). Cred că cel mai bun producător de routere este D-Link şi de aceea recomand unul de la ei, adică router-ul wireless D-Link DIR-600.

Poze

Din faţă

Conexiuni

Alege un router fără fir (wireless)

Routerele clasice nu mai sunt la modă şi nici nu se prea mai găsesc, pe când router-ele fără fir (wireless) sunt tot mai ieftine şi populare. De aceea routerele wireless sunt cele mai bune.

De la D-Link

Cum Acer, Asus şi Dell sunt nume importante când vorbim de laptopuri aşa şi D-Link este un nume important când vorbim de routere. De aceea alege DIR-600 de la D-Link pentru că nu vei da greş. Instalarea este foarte uşoară datorită softului foarte simplu şi este singura soluţie dacă doriţi Internet în toată locuinţa.

Acest router are tot ce-ţi trebuie şi este uşor… ca greutate, deci este cel mai bun router.

{ 11 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • Mihai Necreala

  Si eu am un D-Link si un Inventel Livebox, dupa ce am folosit mult timp un Linksys, care, batran, a facut o paralizie a unor circuite, din cauza penelor de curent de la Renel. Sunt de recomandat aceste routere D-Link, fiabile si la preturi accesibile. 😉

 • Naşul

  Poate sunt aşa de bune pentru că firma are o oarecare experienţă în producerea de dispozitive pentru reţelistică.

 • Lucian

  Am si eu un DIR-600 de la D-Link la care am legat 2 desktopuri si un laptop, acesta din urma wireless si, folosindu-le pa toate in acelasi timp, nu am probleme in accesarea de continut video sau la download. Il recomand pt. cei ce au net de la RDS.

 • Naşul

  La Rds când nu-ţi merge netu’ te întreabă şi dacă ai router şi de care ai. 😀

 • Mihai Necreala

  Cand nu iti merge netul, este bine sa ai routerul/modemul cel distribuit de catre firma de internet, pentru ca firmele de internet sa nu mai aduca ca motiv, pentru dereglari, aparatura straina…si mai performanta 😉

 • Anonim

  Evaziv, si cam scolaresc scris articolul si criteriile de analiza se bazeaza pe:e frumos,e usor, are un nume cu ceva rezonanta.

 • Naşul

  E scris la repezeală. Trebuie să-l rescriu când am timp.

 • muryx

  routere fara fir cu modem usb, unde gasesc ca sa pot naviga pe telefon de pe stiku de internet astept un raspuns daca se poate .cu stima muryx:)

 • gelu

  cel mai bun producator de rutere e cisco- linksys.punct.

 • NoName

  As vrea net pt laptop fara sa trag fir prin perete.Ce soluti as avea (fara stick)

 • Ionel

  Daca cumpar rutarul acesta trebuie sa mai platesc in fiecare luna abonament sau doar o data suma de 89 de lei?

Lasă un comentariu