Cel mai bun player audio cu mp3 şi mp4

Playerele audio au devenit foarte accesibile, astfel cel mai bun player audio cu suport mp3 şi mp4 costă de la 120 lei la 249 lei. Cele mai apreciate sunt cele de iRiver datorită preţului şi calităţii sunetului.

MP3 Player iRiver T8, FM, 2GB, negru 120 lei

iRiver T8 cel mai bun player audio
La USB laptop
MP3 Player iRiver T8 FM 2GB negru
În mână

Este un mp3 bun pentru ascultat muzică deoarece bateria ţine 17 ore cu LCD-ul oprit. De asemenea are suport radio şi are suficient spaţiu pentru câteva sute de melodii datorită memoriei de 2 giga. Are căşti şi funcţie reportofon. De asemenea suportă o multitudine de formate audio printre care ASF, FLAC, WMA, APE, OGG şi MP3.

MP4 Player iRiver E150, FM, 4GB, negru 249 lei

MP4 Player iRiver E150 FM 4GB 3
Acasă
MP4 Player iRiver E150 FM 4GB
Prezentare oficială

Autonomia este de 17 ore pentru ascultat muzică şi 5 ore pentru vizionat clipuri. Poate reda diferite fişiere video şi foto, dar şi imagini, având un ecran de 2,4 inci cu o rezoluţie ca cea a telefoanelor moderne. În pachet sunt incluse şi un set de căşti, iar aparatul are şi două difuzoare fiecare de 1 Watt. Cel mai important lucru este că are slot card Micro SD, dar nu trebui uitat şi de faptul că poate fi folosit pe post de reportofon.

Dintre cele două aparate eu l-aş alege pe al doilea deoarece poate mai multe, dar e bun şi primul pentru ascultat muzică.

P.S.: Ambele pot fi folosite ca flash drive pentru că au conexiune USB, deci fac parte din categoria cel mai bun player mp3 audio cu mp3 şi mp4, iar eu prefer MP4 Player-ul iRiver E150 pentru că ştie mai multe.

Te-ar mai putea interesa