Cel mai bun mouse pentru CS, laptop sau PC

În acest articol voi enume câteva mouse-uri optice ieftine şi mai scumpe pentru jocuri. Cel pentru jocuri sau gaming are precizie foarte bună şi de aceea pot fi cel mai bun mouse pentru CS (Counter Strike), Call of Duty Black Ops, sau alte jocuri cu împuşcături sau mai bine zis shootere. Preţul acestui periferic de gaming, este unul acceptabil. Chiar dacă CS este destul de vechi, încă mai sunt jucători pasionaţi de acest joc, şi în special că este online şi gratis. Eu unu, prefer Black Ops Online. Mouse-ul despre care e vorba e un Asus GX900 din seria Republic Of Gamers. Acesta are un preţ bun Vezi prețul special de azi ».

Mausul
Cutia

Specificaţii tehnice

Pentru un asemenea preţ mouse-ul oferă conectare USB, cu fir, greutate de 15g, rezoluţie maximă de 4000 Dpi, tehnologie laser şi posinbilitate selectare rezoluţie dorită.

Minusuri şi plusuri

Plusurile ar fi că are exact dimensiunea potrivită pentru a fi confortabil pentru perioade mari de joc, deci datorită ergonomiei sale nu simţi chiar dacă-l foloseşti ore în şir. Vine cu 5 butoane care sunt plasate destul de bine în sensul că nu le poţi apăsa accidental. Iar, senzorul are o precizie destul de eficientă pentru orice joc.

Minusurile ar fi faptul că are un preţ cam mare, butoanele sunt de cauciuc şi se cojesc după vreo 2 ani, iar rotiţa de scroll pare îngustă şi alunecoasă.

Dacă e să comparăm minusurile şi plusurile atunci vedem că minusurile pare puţin cam subiective şi nerealiste, iar una maus nu are o durată de viaţă mai mare de 1 an, mai ales dacă e vorba de unul de gaming.

Nota 10+

Îi acordam 11 dar nota maximă este 10, îmi place şi tare mult cum arată, iar materialul din care e făcut e unul foarte bun şi de calitate. Toate acestea îl fac cel mai bun mouse la un preţ accesibil.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Cel mai bun mouse pentru CS, laptop sau PC”

 1. Sincer mi se pare cam scump , detin un astfel de mouse + un mousepad X6 fata de dimensiunile normale, excelent pentru jocuri dar si pentru lucru.
  A4Tech Oscar Laser XL-740K

  Rezolutie 600 – 3600 dpi

  Prevazut cu greutati ajustabile pana la 19.5 gr

  6 trepte de schimbare a vitezei si in ultimul rand pretul!(daca mai pui 10 lei iti iei 2 )

 2. Acel A4 Tech este întradevăr mai bun. Deobicei produsele Logitech sunt mai scumpe. Prețul este justificat de materialul folosit pentru partea superioară și de suprafața realizată în relief.

 3. Sunt destul de bune si produsele A4 Tech,probabil o fi mai ietin materialul folosit dar cand il ai in mana sincer nu mi se pare ieftin, ba mai degraba ai senzatia ca e prea ieftin. 🙂

Comentariile sunt închise.