Cel mai bun media player Full HD de la Univision & Sony. Păreri & preţ

În momentul de faţă cel mai bun media player este un Egreat EG-R6A, FullHD 1080p. Despre Media player-ele FullHD pot spune că sunt la modă deoarece nu toată lumea are calculator sau este pasionată de filmele pe calculator şi se uită la filme cu ajutorul unui media player. Două astfel de aparate vin de la Sony (SMP-N100) şi Univision (HD R55).
Evident că eu recomand player-ul Univision HD R55 deoarece este mult mai ieftin.

Poze

Univision
Conexiuni

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificaţii tehnice

Este un media center care suportă imagine Full HD şi vine cu un procesor Realtek 1055. Deci, redă toate formatele de fişiere full high definition cum ar fi H.264, mkv etc. De asemenea are decodor DTS şi suportă hard SATA intern de 3,5 inci, are cititor de carduri SD sau MMC. Cel mai tare este că are suport pentru meniuri şi subtitrări în limba română.

Preţuri

Sony SMP-N100 are un preţ de 494 lei, pe când Univision HD R55 costă undeva la 250 lei.

Nota 9

Sony SMP-N100 merită nota 9 datorită preţului aproape dublu faţă de cel al Univision HD R55. Iar Univision HD R55 merită nota 10 deoarece suportă o mulţime de formate media şi este mult mai ieftin ca Sony.

Concluzie

Aparatul de la Sony Full HD este unul de firmă, dar se merită să dai încă 2 milioane numai pentru că e de firmă?
Dacă vrei cel mai bun media player Full HD atunci ar trebui să-l alegi pe cel de la Sony, dar dacă vrei cel mai bun player raport calitate/preţ atunci alege-l pe celălalt.

Te-ar mai putea interesa