≡ Meniu

Cel mai bun laptop raport preţ/calitate şi preţuri

Mulţi se întreabă care este cel mai bun laptop (raport preţ/calitate)şi care sunt preţurile la laptopuri. Prin oferta eMAG se găsesc multe laptopuri cu preţuri accesibile, deci care au cel mai bun raport preţ-calitate, iar eu am făcut mai jos o listă cu cele mai vândute, performante şi ieftine notebookuri.
Magazinele online au cele mai bune laptopuri. Un astfel de laptop trebuie să se învârtă în jurul sumei de 2.000 de lei. Iniţial mie Dell Inspiron 1564 îmi plăcea cel mai mult pentru că tehnologia era de ultimă oră, iar în Windows 7 punctajele sunt foarte mari, dar acum sunt fan Asus K52F, X52F, Dell N5010, HP 625, Lenovo G şi Acer cu AMD sau Intel.

Poze cu modele

Dell Inspiron 5010

Acer Aspire 5742G

Câteva cuvinte despre modele

Am analizat mai multe notebookuri privind specificaţiile lor şi am găsit mai multe care intră în această categorie. Unul dintre acestea este Asus K52F.

Laptopul Asus K52F

X52F

Asus K52F este un laptop splendid, după felul în care se comportă şi arată. Este cel mai bun laptop raport preţ-calitate. Sunt diverse preţuri (de la 2.000 lei) pentru acest laptop. O configuraţie de start bună ar fi cu Intel i3 şi 3GB de RAM.

La final, cele mai bune laptopuri mi s-au părut că sunt cele de la Asus (Asus K52F), chiar şi cele cu componente (placă video şi procesor) AMD.

Asus-urile şi Dell-urile sunt cele mai bune laptopuri din punct de vedere la raportului preţ-calitate. La Asus nu poţi alege culorile dar sunt destul de bune, poate chiar cele mai bune.

Laptopuri Dell şi Asus la cele mai bune preţuri la eMAG, unde găseşti cele mai noi modele de Asus şi Dell (Inspiron şi Vostro) la cele mai bune preţuri.

Hannspree

Hannspree

Laptopul HannSpree cu procesor Intel Dual Core SU4100 1.3GHz şi 2GB de RAM este un laptop destul de accesibil la un preţ de 1.200 lei.

HP 625

Laptop HP 625, de la 1.500 lei

Laptopul HP 625 este mai mult un laptop pentru oameni de afaceri, deoarece vine cu AMD Visio Pro, dar dacă este bun pentru oamenii de afaceri, de ce nu ar fi bun şi pentru utilizatorul obişnuit?

HP 625 este un laptop care vine în mai multe tipuri de configuraţii (AMD Turion 2 P – 1.400 lei, AMD V140 – 1.200 lei etc.)

Acer eMAchines 728

Acer eMachines 728, de la 1.600 lei

Dell Inspiron N5030

Dell Inspiron N5030 este ce mai nouă generaţie de Inspiron cu Intel Dual Core T4500, iar preţul este undeva de la 1.300 lei.

Dell este numărul 1 ca producător mondial de laptopuri, iar laptopurile lor sunt performante şi personalizabile (poţi alege diferite culori).

Inspiron şi Vostro de la Dell sunt cele mai bune modele şi laptopuri ca raport preţ-calitate. Modelele Inspiron şi Vostro intră în categoria cel mai bun laptop raport preţ-calitate pentru că pot fi echipate cu tehnologie de ultimă generaţie. Iar, la Inspiron poţi să-ţi alegi culoarea (există un număr de culori de palete predefinite, cum ziceam anterior), ceea ce nu poţi face la Asus-uri, de exemplu.

Cu driverele actualizate de Chipset şi Mass Storage acest laptop scoate cel puţin următoarele punctaje: Procesor – 6,0 puncte; Memoria RAM – 5,6 puncte; Grafică – 4,2 puncte la Aero şi 4,8 la 3D şi Gaming; Hard disk – 5,7 puncte pentru rata de transfer.
Deci, un cel mai bun laptop raport calitate/preţ bun (trebuie să aibă un preţ undeva în jurul a 2.000 de lei şi să fie preferabil de la Asus – Asus K52F (dar şi cele de la Dell şi Acer sunt bune).

{ 14 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • Finu

  Cand vorbim de cel bun laptop raport calitate pret trebuie sa tinem cont si de numele sau brendul acestuia. Brendul Dell e foarte cunoscut in Europa de Vest, iar de cativa ani (de cant ni-l permitem) si pe la noi.

  Laptopurile Dell sunt laptoprui premium, deci au cel mai bun raport la calitate si pret.

 • Naşul

  Finu, contează calitatea şi preţul, şi mai puţin numele. Dar, sunt persoane care-şi cumpără ceva datorită mărcii inscripţionate pe produs.

 • Gicu

  Am avut acer si pot spune ca sunt destul de bune. Probleme pot aparea la garantie care este in general de 1 an, dar eu am avut 2 ani.

 • Naşul

  Dar laptopurile de la Asus sunt si mai bune si la pret si la calitate.

 • Romica

  Am luat un laptop de sarbatori de la emag si pretul mi s-a parut ok.

 • kta

  eu imi iau un leptop asus k arata fain si au leptopuri cu preturi bune.

 • kta

  vreau sa-mi iau un laptop k52f cu placa dedicata de la asus da nush ce sa zic ca si dell au laptopuri preturi bune.

 • Nasul

  Asus şi Dell au laptopuri cu preţuri bune şi cam asemănătoare.

 • ViruSS

  Nimic nu se comapra cu un laptop Asus. Finisajul este impecabil si zici ca ai un laptop din fibra de carbon cand ai un laptop de la Acer. Eu am un k50 si desi a tecut 1 an de cand l-am luat merge ca in prima si face fata oricarui joc si cred ca este cel mai bun laptop pentru mine.

 • Ama

  Ai dreptate Asusk52f este un laptop de calitate cu un pret bun pentru ca asat am citit-o pun forum.

 • Vasi

  Cele mai bune laptopuri sunt de la Dell. Imi plac modelele XPS si Inspiron.

 • Scorpyo

  Cele mai bune modele de la Dell sunt modelele Alienware. 😉

 • liviu

  Buna! Tocmai am dat peste un laptop care cu siguranta va fi pe placul tau

 • Pardalian

  Io meam loat un leptop de la Amanet si astea e cele mai bune. Joc cu iel tenis cu picioru si nusa spart.

Lasă un comentariu