Cel mai bun laptop până în 2000 de lei

Cel mai bun laptop în momentul de faţă este un notebook care are un preţ cuprins între 1300-1700 de lei. Restul se încadrează în categoria netbook sau pc de jocuri.

Exemple

HP 625 are un preţ cuprins între 1300 şi 1500 lei

hp 625
HP 625

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Hannspree, undeva la 1100 lei

Deschis

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

HP Compaq Presario CQ56-120SQ, undeva la 1200 lei

Deschis

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Dintre exemplele de mai sus eu aş alege HP 625 cu Turion. 😉

Specificaţii tehnice

Un notebook pentru a fi considerat cel mai bun laptop trebuie să aibă aproximativ următoarea configuraţie sau următoarele scpecificaţii tehnice: ecran de 15,6 inci de tip LCD-LED, procesor dual core de la Intel sau AMD, memorie RAM 2 giga, hard de cel puţin 100 de giga, placă de reţea fără fir şi card reader.

Preţ

Preţul unui laptop bun este undeva între 1300 şi 1700 de lei, cum spuneam în primul paragraf. Există şi mai scumpe, dar acelea sunt pentru maniaci, adică pentru gameri. Iar cele mai ieftine întră în categoria mini laptop sau netbook.

Minusuri şi plusuri

Minus ar fi faptul că un laptop care să fie destul de acceptabil va costa mai mult, iar un plus ar fi că va merge orice joc sau aplicaţie solicitantă.

Nota 9

Nu pot să-i dau chiar nota 10 unui laptop cu preţ cuprins în intervalul de mai sus deoarece nu va avea 3 giga de RAM şi placă video dedicată.

Concluzie

Cel mai bun laptop poate fi ieftin şi performant în acelaşi timp, iar pentru a îl avea pe cel mai bun… pentru treburile tale nu trebuie să dai o căruţă de bani.

Te-ar mai putea interesa