Cel mai bun hard disk extern portabil, preţ şi păreri

Cel mai bun hard disk extern pe care-l recomand este Seagate Expansion. Este un hard disk portabil, la un preţ acceptabil. Am mai scris articole cu acest HDD extern, în care am menţionat faptul că este o alegere bună deoarece este un produs cu un raport preţ/calitate bun. Poate fi util pentru că poate stoca o multitudine de date de pe laptop sau PC. Există două astfel de harduri Expansion de 1TB şi Expansion de 2 TB.

Poze

De 1TB
De 2 TB

Preţ

Preţul variantei de 1 TB este 309 lei, are conectare USB 2.0, viteza de rotaţie este de 7200RPM, buffer de 16MB şi dimensiune de 3.5 inci. Varianta de 2TB la 489 lei are în plus buffer-ul de 32MB.

Nota 10

Cele mai bune hard disk-uri vin de la Seagate motiv pentru care sunt foarte căutate. Pot fi folosite şi ca spaţiu de stocare pentru jocurile de pe o consolă modată precum PlayStaion 3 Slim.

Opinia lui Andrei:

A ajuns într-o zi acest hard disck, sunt foarte mulţumit de el. Are viteză de transfer bună, silenţios, şi preţ acceptabil , pentru orice român de rând. Este un hard disck mult mai bun ca oricare altul de la Samsung, … trebuie alimentat la priză, prin usb nu reuşeşte să se încarce.

Te-ar mai putea interesa